avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Activitate geomih

Activitate geomih

buna ziua,
am nevoie de contractul colectiv de munca la nivel de ramura in domeniul panificatiei. ma poate ajuta cineva? va multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția contact de vanzare cumparare
In timpul vietii parintilor nu se poate ataca acel contract deloc, iar dupa moartea lor, daca intr-adevar au fost intrunite conditiile pe care le-ati enuntat mai sus, il poate ataca, dar fara sorti de izbanda.
Răspuns la discuția Notificare
Contractele de munca pe perioada determinata inceteaza de drept la data expirarii perioadei lor. Nu era necesara nici acea notificare pentru a inceta contractul dvs. Art . 56 lit. j Codul Muncii.
Răspuns la discuția contul din banca dupa deces
CM inseamna certificat de mostenitor, nu de deces. Certificatele de mostenitor se elibereaza atunci cand se dezbate succesiunea, cu toti mostenitorii defunctului.
Da, este legal. Dumneavoastra ati semnat un contract cu anumite clauze; cititi contractul cu atentie, sa vedeti ce si cat aveti de plata.
Răspuns la discuția alocatia pt copii 0-2 ani
Cereti de la banca unde vi se vireaza deja alocatia un extras de cont unde sa apara aceasta tranzactie. Cuponul exista doar in cazul in care se primeste alocatia prin posta.
Buna ziua,
Imi poate spune cineva cum sa formulez un contract care are ca obiect achizitia unui soft si mentenanta pt acest soft pt mai multi ani. Costul softului este sub 15000Euro, iar mentenanta este de aproape 15000Euro/ an. Cum sa procedez sa intre la achizitie publica fara licitatie?
Multumesc!
Răspuns la discuția succesiune - cum? unde?
da, pentru contul din banca aveti nevoie de certificatul de mostenitor.
poate fi reziliat cu respectarea termenului de preaviz prevazut in contract, daca s-a facut o astfel de precizare ( de regula se precizeaza un termen de preaviz de minim 30 zile ).
Răspuns la discuția EVENTUALE RECLAMATII
daca in extrasul CF apare intreaga suprafata, inseamna ca s-a facut cadastru si intabularea pe respectiva suprafata si nu exista motive de ingrijorare ca ar putea aparea probleme.