avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate dandima

Activitate dandima

Buna ziua! As dori sa intreb ce se intimpla dupa ce banca iti reziliaza contractul de credit. Sumele platite ca rate pina in momentul rezilierii nu se mai iau in calcul? Adica sunt bani pierduti de catre clientul bancii? El trebuie sa o ia de la capat cu plata? Trebuie sa achite suma datorata iniatial?
Răspuns la discuția pfa comunicare
Exista totusi limitari?
Discuție executor
Buna ziua!
In cazul unei persoane fizice, daca dosarul unui imprumut a ajuns la executor si i se cere sa returneze anticipat suma imprumutata si nu are bani, ce se intimpla? Este vorba despre o situatie in care imprumutatul nu are fizic cum sa achite toti banii care i se cer, iar executorul nu accepta sumele care i se propun spre plata de catre persoana fizica. Care este desfasurarea actiunii in continuare?
Poate organiza o asociatiei non-profit tirguri si expozitii la care participarea sa se faca in schimbul unei taxe modice?
Răspuns la discuția angajare asociatiei non-profit
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns. Dar membrii fondatori pot primi salarii/indemnizatii/recompense banesti pentru activitatea lor?
Discuție sume atrase
Buna ziua!
Ma numesc Clara Popa si sunt membru intr-o asociatie non-profit. Voiam sa va intreb daca exista vreo limita pentru veniturile pe care le poate asociatia si care este impozitul pe care trebuie sa il plateasca. Multumesc!
Discuție bani
Buna ziua!
Ma numesc Dan Dima si sunt membru intr-o asociatie non-profit. Voiam sa va intreb in ce mod se pot chetuit sumele atrase din veniturile directe ale asociatiei. Spre exemplu, daca asociatia organizeaza cursuri de formare intr-un anumit domeniu, cursuri platite, sumele incasate in ce mod pot fi folosite?
Va multumesc pentru amabilitatea dvs!
Discuție control
Buna ziua!
Ma numesc Dan Dima. As dori sa ma lamuriti intr-o chestiuni. Eu, daca sunt membru al Consiliului director al unei asociatii non-profit, membru fondator al acestei structuri, poate fi si membru in consiliile directoare ale eventualelor filiale? Va intreb acest lucru fiindca mi se pare util sa stiu ce se intimpla la nivel de coordonare intr-o filiala asumata structurii pe care o conduc. Daca se intimpla ceva rau, eu platesc oalele sparte, nu? Chiar daca ei au independenta, imaginea proasta se rasfringe si asupra celorlalti.