avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate emy23

Activitate emy23

Buna ziua.Nepotul meu de 22 de ani si-a lasat prietena de 16 ani insarcinata #-o. ar vrea sa o ia in casatorie,dar tatal fetei se opune.Doar de mama este sustinuta fata. intrebarea mea este...Exista vreo metoda in care sa fie deajuns doar semnatura mamei,pentru casatorie???? un certificat medical care sa dovedeasca ca e insarcinata in 5 luni nu ar fi suficient??? multumesc mult...B-)
Discuție Datorie la CAS
Buna....dupa ani de zile ma trezesc cu o datorie la CAS de 3251 lei. pentru ca am avut o autorizatie pfa 2 ani.2008-2010.intrebarea mea este'' Daca are rost sa contest somatia la tribunal????s-au Daca se prescrie datoria dupa un anumit timp?? scrie dosar executare ...22.05.2012..... Va multumesc pentru raspunsuri anticipat.:wave:
help: Tin sa mentionez ca in tot acest timp am fost si angajata iar angajatorul imi platea Cas-ul lunar.:help::help:
Discuție Datorie la fisc
Buna...am o datorie la fisc de pe vremea cand: aveam autorizatie PF. pot sa fac scoala de soferi daca nu o am platita?:sorry: multumesc pentru rsp.
Răspuns la discuția test adn
Pana la urma dupa doi ani de asteptare s-a realizat testul. si niciodata nu se spune NU ''se poate''.De cate ori a fost citata parata la testul serologic si la tribunal si nu s-a prezentat de atatea ori a primit amenda.pana la urma a venit si la test si la ADN ''din fericire'' pentru ca s-a dovedit ca totul a fos o minciuna.:thumbup:
Răspuns la discuția datorie la finante..
:giggle: tac si nu mai spun nimic.....dar scoala de soferi???? pot sa o fac???? multumiri
Buna. am o datorie la finante cum am avut autorizatie PF.Intentionez sa o platesc anul acesta,,dar intrebarea mea e urmatoarea...pot sa fac scoala de soferi,,, s-au sa ma marit daca am datoria respectiva?????#-o au legatura intre ele????? multumesc mult anticipat.......:rolleyes:
Discuție impozit pe veni
buna.va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.......:(( domeniul in care lucrez nu se impoziteaza.lucrez in apicultura.am niste banuti stransi ca sa imi cumpar o casa. intrebarea este ....pot sa am probleme cu cei de la finante,ca am casa pe numele meu dar nu figurez ca am platit impozit pe veni.??????va multumesc
Discuție MOSTENIRE?????
BUNA.nici nu stiu cum sa incep...casa in care sta familia mea (mama si fratii) este pe numele bunicului meu.(decedat de 30 ani)pamantul pe care este construita casa este pe numele unui nepot de a lui de care nu stim nimic de 40 ani....bunica decedata de 10 ani.tata a decedat si el acum 8 ani...CE SANSE AM SA TREC TOATE ASREA PE NUMELE LUI MAMA??????nimeni nu a facut niciodata vrun act....o succesiune...X-(#-o nimic (mai rau ca familia ADAMS):sorry: IMPOZITELE PE CASA SI TEREN PARINTI MEI O PLATESC DE 35 ANI. nimeni nu a venit sa ceara parte din pamant niciodata. stiu ca imi trebuie avocat si imi va fi greu dar as vrea sa stiu ce ma asteapta.multu.... anticipat
Discuție test adn
Buna.as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva... sotul meu a mai fost casatorit anterior 5 luni. din care a rezultat un copil.a fost conceput in afara casatoriei dar nascut in casatorie.a divortat si a cerut testul serologic si adn. prezentand 2 martori la proces demonstrand ca femeia a avut mai multe relatii extra....in fata judecatoarei ea a acceptat testele,,dar deja sotu a fost de 2 ori programat la test la TG MURES si femeia nu a aparut cu copilul nici acolo nici la tribunal.nu mai vrea sa faca testul.copilul are 1 an 6 luni.intrebarea e urmatoarea... EXISTA VREO CALE DE A O OBLIGA LEGAL SA SE PREZINTE CU COPILUL LA TEST??????????MULTUMESC.