avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate cane petruta

Activitate cane petruta

Răspuns la discuția Neplata salariului
Sunt situatii mult mai grave legate de nepalta salariilor, doar ca a intarziat cateva zile nu este un caz de instanta, puteti sesiza ITM-ul dar daca demonstreaza ca in perioada respectiva nu au avut posibilitatea platii salariilor le dau decat un avertizment si asta dupa o perioada de 30 de zile de cand faceti d-voastra plangerea. Si v-o poate lua si in nume de rau angajatorul, acum conteaza mult si la ce firma lucrati.
Răspuns la discuția Contributii sociale
Experul Contabil pe baza expertizei a stabilit sumele, asa ca d-voastra trebuie sa platiti comform documentelor expertizei. Sigur acolo sunt retinute deja contributiile.
Nu cred ca o sa puteti beneficia de somaj, duceti-va si interesatita la AJOFM de unde apartineti.
Răspuns la discuția concediu fara plata
www.avocatnet.ro/content/for...
Sper sa va fie de folos, revisal suspendare , decizie suspendare pe baza cererii angajatului, decizie reluare activitate.
Răspuns la discuția DESPRE REGISTRU DE INCASARI
D220 odata cu D200 pana la 15 mai 2012. Si impozitul pe venit estimat va fi la fel ca cel platit la trimestrul 4 din anului 2011.
Buna seara, o I. I. neplatitoare de TVA, in Registrul Inventar pe langa marfa din magazin se mai trec si Obiectele de Inventar ( ex. casa de marcat, vitrine frigorifice, rafturi, etc)? Daca da, se trece valoarea lor cu TVA sau fara? Va multumesc!!
Multumesc mult !!! Sunt insa surprinsa ca multe persoane nu au auzit de acest lucru.:-/
Am inteles ca se face o Decizie de Suspendare Cf. ART. 54 din Codul Muncii,
Astept opinii.:((:help:
Buna ziua, am inteles ca in noul Revisal trebuie inregistrat si concediul fara plata in sectiunea "Suspendare contract", ma poate lamuri cineva daca exista vreun articol in Codul Muncii pe baza caruia sa fac suspandarea?
Va multumesc !
Buna ziua, sunt I.I. si am primit de la ANAF o instiintare de compensare in legatura cu diferenta de impozit "stabilita in minus" in care mi se spune ca s-a compensat urmatoarele obligatii la bugetul de stat :
Si scrie asa:
REGULARIZARI - NR.act aditional prin care s-a instituit creanta si suma de 252.
Intrebarea mea este: aceasta suma pe care eu am primit=o inapoi trebuie trecuta in R.J.I.P?
MULTUMESC:">