avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Activitate elenazan

Activitate elenazan

Societatea de Investitii Financiare Muntenia (fost FPP IV, actualmente Longshield Investment Group) nu a acordat dividende in ultimii 3 ani.
Veniturile din jocurile de noroc se impoziteaza la sursa si pentru aceste venituri nu se depune declaratia unica, prin urmare nu aveti cum sa ''reglati'' la final de an cu finantele.
Buna ziua,
Veniturile din jocuri de noroc cuprind toate sumele incasate, bunurile și serviciile primite, ca urmare a participării la jocuri de noroc, indiferent de denumirea venitului sau de forma în care se acordă, inclusiv cele de tip jack-pot.

E corect cum vi s-a retinut impozitul.
Angajatul nu trebuie sa depuna nici o declaratie la ANAF in acest caz.
Buna ziua,

Fiecare card este atasat unui cont curent care genereaza, evident, comisioane de administrare, de emitere card, de internet banking, depinde, poate chiar dobanzi si penalitati daca e cazul, daca nu ati inchis contul este normal sa va emita alt card automat.
In cel mai rau caz va executa silit prin poprirea pe venituri, daca aveti, salariu, pensie, alte venituri.
Buna ziua,
Tichetele nu se dau in functie de salariu, au o valoare fixa, in cazul dvs, 40 de lei si se dau doar pentru zilele lucrate, pentru zilele de concediu de odihna sau medical, nu se dau.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de valabilitate al cartilor de identitate nou emise este 03.08.2031, dupa aceasta data se vor introduce carti de identitate electronice, acestea vor avea alta forma si alte elemente de securitate
Răspuns la discuția Pilonul 2 de pensii cotizare
[ link extern ]
Se poate verifica la Autoritatea de Supraveghere Financiara
Buna ziua,
Ar trebui sa aiba ordin de deplasare si decontati combustibilul pentru distanta dus-intors, bonul il folositi doar pentru justificarea pretului combustibilului ( ex 200 km x 7.5% consumul/100 km x pretul/litru de combustibil din bon)
Buna ziua,
Ca sa poti emite facturi trebuie sa te inregistrezi fiscal.