avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate zago

Activitate zago

Buna ziua,
De curand s-a facut succesiunea unui apartament care s-a impartit la 4 mostenitori. Mostenitorii sunt din orase diferite. Cum pot sa cumpar de la cei 4? Care este cea mai avantajoasa metoda? Exista posibilitatea ca mostenitorii sa-mi cedeze partile lor?
PS : Sunt nepot cu mostenitorii.
Discuție Video chat
Imi poate spune cineva daca exista legi care interzic video-chat-ul ? Daca da care ar fi acelea sau macar pe unde le-as putea gasi.
Multumesc !
Răspuns la discuția Succesiune
Suma care se plateste la notar pt contract de vanzare-cumparare este in functie de valoarea mostenirii sau este un pret fix?
Discuție Succesiune
Dupa ce s-a dezbatut succesiunea si vreau sa intru in posesia unei parti din mostenire de la alt mostenitor, cum este cel mai bine sa procedez? sa fac la notar contract de vanzare-cumparare sau de donatie? Care ofera o protectie mai buna pt mine?
Discuție succesiune
Buna ziua!
Daca o mostenire are 4 mostenitori, se poate deschide succesiunea fara ca unul din ceilalti sa fie prezent? Se poate rezolva dezbaterea mostenirii fara unul dintre ei pt ca intampim dificultati din partea unuia care se pare ca nu face demersurile necesare succesiunii?
Discuție Succesiune
Neata tuturor!
In cazul in care sunt imputernicit intr-o succesiune de catre un mostenitor ( femeie), in fata notarului trebuie sa prezint pe langa procura de succesiune si certificatele de nastere si casatorie(ale mostenitorului). Intrebarea este daca au valoare in fata notarului copiile xerox ale certificatelor sau acestea trebuie legalizate ori trebuie in original ?
Multumesc !
Răspuns la discuția Contestare amenda de circulatie
As putea vedea la politie dovada in baza careia s-a scris procesul verbal inainte sa contest la judecatorie sau dovada se aduce direct in instanta? ( Am luat amenda pentru viteza in localitate)
Salut!
As dori sa stiu cum pot contesta o amenda. Ma intereseaza sa stiu unde ar trebui sa merg sa fac contestarea daca am fost amendat in alt judet decat cel de resedinta si cum se procedeaza.
Multumesc!
Discuție Succesiune
Pt a face o procura notariala pt o persoana care sa reprezinte o alta persoana intr-o succesiune, exista o procura tip sau depinde de la notar la notar?
Răspuns la discuția Succesiune
ok. mersi