avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate mitrofan emilia

Activitate mitrofan emilia

Multumesc pentru raspuns dar in cazul in care sotul nu lucreaza cum se procedeaza? De asemenea decizia de suspendare a fost facuta pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Concediu crestere copil.
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o salariata care are CIM suspendat pentru crestere copil este obligata sa vina la serviciu mai devreme cu o luna? Mentionez ca persoana respectiva este insarcinata iar si ar mai lucra aproximativ 2 luni si intra iar in concediu prenatal.
Multumesc
multumesc
angajare someri.
Buna ziua. O societate privata, care angajeaza someri in 2022 mai beneficiaza de subventii si facilitati de la bugetul asigurarilor pentru somaj? Daca da care sunt conditiile?
Multumesc
Casele sunt facute pentru un client conform contract de lucrari, montate pe terenul clientului.
detasare sau delegatie
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Pentru o lucrare de montaj casa de lemn in Ungaria conform contract, salariatii trebuie sa aiba delegatie sau detasare? Mentionez ca , elementele de construit sunt facute in atelier si acolo doar montate. Salariatii lucreaza tot pentru firma noastra.
Va multumesc
Buna ziua. Un salariat angajat cu 4 ore/ zi si pensie de boala cu drept de munca , internat in spital poate cere concediu medical?
Buna ziua. Am o angajata care este in concediu crestere copil conform art. 51 alin 1 lit a pana la 3 ani. Certificatul de handicap al copilului are o valabilitate de 2 ani. Cu ce art. prelungesc suspendarea CIM inca 1 an? Mentionez ca copilul implineste 3 ani . Pot sa suspend cu art. 51 alin 1 lit b? multumesc
Buna ziua.
Suntem o firma de constructii si avem de montat o biserica in Ungaria. Echipa care merge la montaj trebuie sa aiba detasare sau delegatie? Mentionez ca va lucra tot pentru firma noastra.
Multumesc
Buna ziua
O persoana care este in crestere copil pana la 3 ani (copil cu handicap) poate sa lucreze la o alta firma cu 2 ore sau 4 ore/ zi?
Multumesc