avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate gogu002

Activitate gogu002

am o problema foarte dificila, sunt casatorit de 13 ani am doi copii minorii 8-12 si nu ma mai inteleg cu sotia nu cred ca mai avem sentimente de iubire,relatia sa deteriorat din motivul nepotrivire de caracter, gelozie, scandaluri amenintari cu sinucidere, sotia a parasit domiciliul si a plecat in strainatate si ne-a lasat singuri acum in prag de sarbatori eu sunt la servici si copii trebuie sa-si faca lectile singuri sa aibe grija unul de altul si de casa,eu am ajuns la capatul rabdari si am hotarat sa divortez, casa in care stam este casa mea dinainte de casatorie am avut 600m am vandut 3oom am investit in casa care se afla pe 300m acum nevasta -mea ma ameninta ca imi ia copii si casa,poate face asta?are dreptul.ce mama poate sa-si abandoneze copii si mai are si pretenti eu personal o condamn pentru gestul ei ,spuneti-mi daca am dreptate?
sunt casatorit de 13 ani avem impreuna 2 copii 8-12 ani si dar noi ca parinti nu ne mai intelegem din motivul infidalitati eu o banuiesc ca ma insala dar nu am nici o dovada intrebarea mea este ; a spus ca daca divortez o sa pierd tot casa si copii mentionez ca casa este cu act de vanzare pe numele meu inainte de casatorie nu spun ca nu am facut nimic impreuna dar majoritatea sunt facute din bani mei am vandut din proprietatea mea 200m teren si am investit in casa in timpul casatoriei ea spune ca este investitie camuna a nu vrea sa stea de vorba cu mine sa-mi explice cum stau treburile ca incepe si tipa spunetimi cum sa procedez divortul se poate face si la notariat
Discuție recuperatorii
Am primit notificare de la firma de recuperatori sa platesc toata suma din creditul bancar pe care ei au achitat-o, bani care trebuiesc platiti in 5 zile.de aceasta suma nu dispun ,am telefonat la recuperatori si am facut o intelegere verbala ,ca eu ma angajez sa platesc doar 100 euro pe luna(mai mult nu am),iar ei mi-au acceptat suma pana la sosirea sosirea graficului facut de ei.Mentionez ca eu sunt singurul din familie cu un venit de sofer,sotia nu lucreaza avand 2 copii de crescut(neexistand posibilitatea platii unei gradinite).In cazul in care graficul este cu mult mai mare decat posibilitatea mea de plata ,ce se poate intampla ?Se poate ajunge la executare silita (eu nu ma sustrag de la plata,dar nu pot plati cat imi cer ei)? Daca nu platesc suma impusa de ei si le dau cat am ,ei ma pot da in judecata pt neplata banilor ceruti de ei ,cine hotaraste rata lunara si durata platii(ei sau tribunalul).VA MULTUMESC!!!!!!!!
Răspuns la discuția Recuperatori creante
daca plec din tara ma poate executa silit avand o proprietate
credit de nevoi personale fara garanti ma poate executa silit daca plec din tara
Răspuns la discuția Recuperatori creante
Am facut un credit de nevoi personale de10000 euro in anul 2006.Am platit ratele timp de 3 ani ,dar de1an nu am mai putut sa platesc.Am primit notificare de la banca sa platim suma restanta in totalitate.Din suma restanta am reusit sa platesc suma de 1800 euro(diferenta de 1300 euro nu am mai avut-o pt a achita in totalitate restanta).Cu toate acestea banca a trimis dosarul unei firme de recuperare.Am primit instiintare de la firma de recuperare ca in termen de 5 zile sa platesc integral suma(bani de care eu nu dispun).V-as ruga sa-mi spuneti ce este de facut in aceasta situatie,unde trebui sa merg pt a clarifica situatia (banca sau firma de recuperare pt o reesalonare )pt a evita executarea silita.VA MULTUMESC
sant proprietarul unui spatiu comercial.am facut un contract de asociere in participatiune intre firma mea si firma x.,pe o perioada de 5 ani +5 ani .Contractul deruleaza din data de 1 iunie 2010.Firma x in baza contractului administreaza derularea afacerii.In baza contractului ,EU ca asociat trebuie sa primesc la sfarsitul fiecarei luni cota parte(50%)din profit.Afacerea se deruleaza la negru i,iar eu ca sociat nu am cum sa tin evidenta afacerii.Conform unor socoteli efectuate ,firma x este pe pierderi majore.I-am propus firmei x renegocierea contractului in vederea gasirii unor solutii pt iesirea unuia sau altuia din contract(de mentionat ca eu detin spatiul comercial ,iar firma x a venit cu o investitie de 15000 euro,utilaje fast-foods).Platile utilitatilor revin in sarcina firmei x conform contract ,plati care pana in momentul de fata nu sau efectuat
(la gaze exista preaviz iar la energie electrica este u n de consum de 6000 ron).Firma x incearca cu orice pret(amenintari)sa ma tina departe de situatia exacta a afacerii ,eu neputand sa iau nici o masura ca asociat(proprietar.Am investit in aceasta afacere tot capitalul meu (constructie) in speranta ca de aici imi voi asigura atat mie cat si familiei mele un trai decent ,iar in final am decis sa lucrez ca orice alt angajat in cadrul acestei firme(DACA PROFIT NU ESTE)dar firma x nu a fost de acord cu acest fapt deoarece nu vroia ca eu sa aflu mersul afacerii. As dori sa stiu daca juridic se poate schimba contractul de asociere in contract de inchiriere,sau daca contractul se poate rezilia datorita faptului ca totul functioneaza la negru(atat marfa cat si salariati)VA MULTUMESC.
am si eu o prblema am facut un credit de nevoi personale fara garantie in 2006 de 10,000 euro am achitat pana anul trecut toate ratele si de un an nu am mai putut plati ratele si am primit o notificare ca in 7 zile lucratoare nu platesc suma de 3137 euro reprezentand sold restant dobanzi, contractul de credit constituie titlu executoriu am platit suma de 1800 de euro mai mult nu am de unde face rost si vasi ruga sa-mi dati un raspuns ce as putea face si unde poate sa ajunga daca am o proprietate pe numele meu.Va Multumesc