avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2060 soluții astăzi
Forum Activitate 77lia

Activitate 77lia

Referitor la suspendarea raportului de serviciu:
In cadrul institutiei noastre, viceprimarul este suspendat din functia publica pe perioada exercitarii functiei de demnitate publica.Avand in vedere faptul ca alin1 , lit.a art.94 din legea 188 este abrogat ,cum se procedeaza in cazul in care va fi ales pentru un nou mandat de viceprimar.Se va inceta raportul de serviciu?
Considerati ca este legal transferul in interesul serviciului din functia publica de inspector asistent in functia publica de consilier juridic ? Mentionez ca persoana respectiva are studii juridice.
Răspuns la discuția Transfer in interesul serviciului
acordul functionarului public trebuie anexat solicitarii de transfer in interesul serviciului.
Răspuns la discuția Salarizare 2012
Conform art 1 din legea 283/2011, (3) In anul 2012, cuantumul brut al salariilor de incadrare, al sporurilor, indemnizatiilor, compensatiilor si al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare aferent personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant, in conformitate cu prevederile Legii nr. 63/2011 privind incadrarea si salarizarea in anul 2011 a personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant, se mentine la acelasi nivel cu cel ce se acorda pentru luna decembrie 2011, in masura in care personalul isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii.
Răspuns la discuția Salarizare 2012
De la referent , la asistent ?:hammer:
Cum se calculeaza salariul unei functii publice de conducere - sef serviciu, daca in cadrul institutiei nu avem o functie similara . Cum se aplica indemnizatia de conducere ?
Daca se aplica la salariul functiei publice detinuta anterior , va rezulta un salariu mai mic decat al unui consilier superior care era in treapta 1 dupa legislatia veche.
adresa de inaintare insotita de dispozitia de incadrare pe studii superioare.
lasa o adresa de e-mail
In cadrul institutiei noastre a fost promovat prin concurs un inspector principal in functia publica de conducere de sef serviciu.Considerati ca a fost acordat salariul corect, aplicandu-se procentul de 30% functiei de inspector superior, si nu functiei publice pe care o detinea cea de inspector gadul profesional principal.Multumesc.
Răspuns la discuția spor de complexitate auditor
77lia a scris:

Alin. (3) al art. 18 a fost abrogat de litera f) a art. 39, Cap. IV din LEGEA-CADRU nr. 284 din 28 decembrie 2010, publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 877 din 28 decembrie 2010


art.18 alin 3 din legea 672/2002