avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate ovimat

Activitate ovimat

Discuție taxa auto
Nu va suparati am o nelamurire : Daca s a trimis comunicarea unei hotarari cele 15 zile de asteptare daca se face recurs, se calculeaza din ziua in care a fost trimisa de tribunal sau din ziua in care am primit o eu
Discuție taxa auto
As vrea sa stiu dupa cele 15 zile cum verific daca s a facut recurs la tribunal la arhiva ?si pot verifica intr a 16 zi din ziua in care eu am primit comunicarea Va multumesc ptr raspunsuri
Discuție taxa auto
buna ziua as vrea sa va intreb daca am primit comunicarea hotararii acasa acele 15 zile care trebuie sa astept trebuie sa fie lucratoare sau calendaristice si pentru investirea hotararii unde trebuie sa ma adresez si cat dureaza?
stati linistit ca din decembrie cand aveti infatisare probabil veti castiga dar pana s a inmatriculati masina va mai dura vreo 4 luni pentru ca aici cine ar trebui sa respecte legea o incalca mai mult asa ca inarmativa cu rabdare
Cel putin la baia mare e asa poate aveti mai mult noroc succes
Discuție taxa auto
eu astept dar masina este in parcare si pe cand va veni hotararea poate banii de taxa auto v a trebui sa i investesc in masina si atunci nu am facut nimic
Gresala a fost ca avocatul nu mi a zis ca am nevoie de o ordonanta prezidentiala pentru a scoate numere rosii iar eu cand am aflat este prea tarziu pentru ca acum sa deschid iar proces dureaza
Discuție taxa auto
bana ziua as avea o intrebare am castigat procesul impotriva taxei de poluare in 22 09 2010 nici in ziua de azi nu am primit acasa comunicarea hotararii desi am depus o cerere de urgentare a hotararii va rog sa mi spuneti daca se mai poate face ceva nu stiu o audienta la presedintele tribunalului sau altceva va rog dati mi o idee Am scos minuta dar cu minuta unde scrie ca am castigat procesul banuiesc ca nu se poate inmatricula masina deoarece nu este definitiva si irevocabila
Discuție taxa auto
buna ziua as avea si eu o intrebare as dorii sa stiu daca cineva de pe forum a inmatriculat masina fara taxa auto IN CAT TIMP A TI PRIMIT ACASA COMUNICAREA HOTARARII SI DUPA ACEEA CAT TIMP DUREAZA DUPA CELE 15 ZILE INVESTIREA EI IN HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA
Discuție taxa auto
va rog sa ma ajutati intr o problema :am castigat procesul impotriva taxei auto si azi dupa doua luni am sunat la arhiva sa intreb daca s a trimis comunicarea hotararii si mi au zis ca inca nu a fost motivata Va rog sa ma invatati ce se poate face in cazul acesta?Cum se poate urgenta motivarea
Discuție taxa auto
unde trebuie sa ma interesez la arhiva tribunalului sau se poate vedea pe net .multumesc de respuns
nu va suparati am pus ieri o intrebare pe forum referitoare la taxa auto pentru ca astept acasa comunicarea hotararii judecatoresti intr un proces castigat impotriva taxei auto dar vad ca multi dintre d voastra spuneti ca a ti castigat multe procese impotriva taxei dar nici unul nu poate da un raspuns va multumesc