avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate ana2233

Activitate ana2233

Discuție Risc maternal
Buna ziua. Medicul de la medicina muncii mi a aprobat dosarul pt risc maternal. Eu am avut 90 de zile de concediu medical. Acum medicul de familie spune ca nu poate sa imi dea concediu cu risc pt ca am avut concedii de la medicul specialist. Medicul specialist spune ca nu poate sa imi dea decat o scrisoare medicala catre medicul de familie, pt ca el nu are cabinet in spital ca sa poata da concedii. Pana la urma cine trebuie sa imi dea acest concediu. Va multumesc.
Buna ziua. Sunt insarcinata in 5 luni si am anuntat la munca de la 2 luni. As vrea sa stiu daca lipsesc 3 zile nemotivat pot fi concediata. Va multumesc.
Buna ziua, ce ati facut pana la urma, ca si eu sunt intr o situatie asemanatoare.
Buna ziua. Am vandut un imobil acum 2 ani. In mod normal noii proprietari ar fi trebuit sa mearga la enel si sa rezilieze contractul pe numele lor. Dar banuiesc ca ei nu au facut acest lucru, deoarece am fost instiintata ca sunt mai multe facturi neplatite pe numele meu, la adresa respectiva. Din moment ce eu am contractul de vanzare cumparare, si nu mai am nici o legatura cu acea locuinta, pot fi obligata sa platesc acele facturi. Va multumesc.
Discuție Somaj
Am contract pe perioada determinata, care expira la sfarsitul lunii. Ni s a spus ca se vor prelungi contractele in continuare, dar eu vreau sa intru in somaj. Se poate sa beneficiez de somaj,daca firma face angajari in continuare
Buna ziua. Sunt insarcinata in 2 luni, si am contract de munca pe perioada determinata de 1 an, care expira la sfasitul acestei luni. Ce pot sa fac in cazul in care nu mi se prelungeste contractul. Din cate stiu firma face angajari in continuare, deci nu cred ca pot beneficia de somaj. Daca nu mi se prelungeste contractul, pot benefici a de concediu medical.
buna ziua, doresc sa cumpar o garsoniera in Constanta, si as dori sa stiu cat costa actele de vanzare cumparare,multumesc.