apropo nu trebuie sa divorteze, se poate face si un partaj conventional . Se poate divorta la Notariat mai nou. Insa dumneavoastra ne cereti sfaturi despre cum sa ocolim Legea sa inteleg ? :)
Instituirea sechestrului asigurator isi produce efectele in cazul valorificarii bunurilor supuse, doar asupra cotei parti a debitorului- inculpat.
Exista posibilitatea adresarii unei cereri avand ca obiect obligatia de a face in temeiul Legii 554/2004 dupa ce veti primi un raspuns la adresa prin care trebuie sa solicitati in prealabil inaintarea dosarului administrativ catre ANRP, termenul legal de inaintare a dosarului impreuna cu decizia Primarului se face in 30 de zile, de catre Prefectura .
Se poate contesta in temeiul dispozitiilor Legii 247/2005 raportat la cele ale Legii nr. 554/2004.
Instanta de judecata poate la solicitarea petentului sa anuleze in tot raportul de evaluare si sa dispuna, in cursul judecatii efectuarea unui nou raport de evaluare.
Cabinet de avocat, angajez 2 avocati stagiari, preferabil membri ai Baroului Bucuresti. Cei interesati pot trimite un CV la adresa de e-mail mihai.teris@lawyer.com, data limita pentru trimiterea CV-urilor - 04.01.2011
Cerinte :
- capacitate de a asimila informatia rapid
- proactiv
- punctual
- cunostinte minime operare pc ( microsoft office)
apropo de spetze, daca ii dam in judecata, cate sanse avem :)) ??? este evident ca unii dintre noi, majoritatea am venit pregatiti la acest examen, insa surpriza, nu se vrea ca noi sa promovam acest examen ! de ce ???
cum e posibil sa elaborezi o speta si tot tu sa-i dai o rezolvare grezita, ori incompleta !!! asta da inadmisibilitate.
prima speta la fam. a fost de bun simt si punctata ca atare in barem, speta a 2-a era evident !!!!!!!!!! ca este inadmisibila ! sau nu :)
INSA CUM MAMA DRA..CU sa cer eu inadmisibilitatea actiunii cad si eu ca parat am un interes ? si pana la urma urmei nici nu cred ca solutia corecta e inadmisibilitatea.
cine face aceste subiecte ?????????? hellllo.........................!