avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate Danut Ruse

Activitate Danut Ruse

Răspuns la discuția Divort de comun acord
La termenul de judecata fixat trebuie sa va prezentati impreuna cu sotul.
In cazul desfacerii casatoriei prin acordul sotilor, este necesar ca sotul parat sa semneze si el alaturi de dvs cererea de divort in fata instantei.
Răspuns la discuția ACORD DE CONFIDENTIALITATE
Aceasta suma este considerata venit si se impoziteaza ca atare. Daca aceasta este suma neta, firma ce va plateste aceasta clauza, trebuie sa achite catre stat obligatiile banesti din suma bruta avuta in vedere.
Nu se mai poate modifica certificatul de mostenitor.
Insa sora dvs poate sa va cedeze cota ce o detine prin vanzare sau donatie.
Răspuns la discuția recurs
Problema legata de termenul de 15 zile de formulare al recursului va fi analizat la primul termen de judecata, urmand ca recurentul sa faca dovada datei comunicarii sentintei judecatoresti atacata cu recurs. Procesul in recurs poate fi ceva mai scurt din punct de vedere al timpului finalizare, functie de problemele invocate de recurent. Asistenta unui avocat consider ca este benefica in aceasta situatie.
Răspuns la discuția demisie
Formulati o sesizare pe aceste aspecte catre ITM (inspectoratul teritorial de munca) din raza teritoriala a sediului social al firmei la care ati fost angajata.
Este in vigoare cu mici modificari incluse in legi speciale.
In acelasi sens se poate solicita de la compania de telefonie desfasuratorul convorbirilor din ziua respectiva si chiar continutul acestor convorbiri.
Stimate domn, inregistrarile audio-video sunt admisibile ca probe in instanta in cazul in care judecatorul de caz dispune prezentarea acestora.
In cazul in care functionarul bancar in cauza a dat o marturie mincinoasa cu prilejul audierii in fata judecatorului acesta a comis o infractiune incriminata de legea penala, dvs avand deschisa calea unei plangeri penale catre parchet sub acest aspect, sesizare care in mod cert se va tine cont de aceasta proba audio.
Consultati un avocat in acest caz.
Formulati in caliate de proprietar al terenului o actiune judecatoresca in evacuare la instanta competenta, urmand ca la finalizarea acesteia sa va adresati unui executor judecatoresc pentru a pune in aplicare hotararea respectiva, urman ca cel care va incalca dreptul de proprietate sa plateasca si cheltuielile de executare silita.
Răspuns la discuția pensie alimentara
Stimata doamna, formulati o cerere la instanta competenta in vederea stabilirii obligatiei de intretinere (pensie alimentara).