avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters180923

Activitate ContSters180923

am o masina si nu am cum sa o imatriculez pentru ca taxa este prea mare, am inteles de la alte persoane, oameni cu handicap nu platex taxa asta, eu am o cumanata cu handicap gradul 1 si as vrea sa o imatriculez pe numele ei.
Dati-mi un sfat.
VA MULTUMESC.
am o masina si nu am cum sa o imatriculez pentru ca taxa este prea mare, am inteles de la alte persoane, oameni cu handicap nu platex taxa asta, eu am o cumanata cu handicap gradul 1 si as vrea sa o imatriculez pe numele ei.
Dati-mi un sfat.
VA MULTUMESC.
Răspuns la discuția amenda
Va multumesc o seara cat mai placuta.
Răspuns la discuția amenda
am avut folie pe geamurile din fata la masina.
Discuție amenda
Buna seara. Am si eu o intrebare? daca am luat o amenda acum doi ani si nu am platit-o am posibilitatea de a iesi din tara? Sau trebuie sa o platesc? e de 800 ron.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Accident cu victime
am incercat sa dau de cei de la EUROINS si nimeni nu vrea sa imi raspunda, avocatul meu a spus sa mai incerc cu telefonul sau sa ma duc la o filiala EUROINS sa imi faca poze la masina.
Răspuns la discuția accident
daca era baut nu iti plateste asiguratoru reparatia la masina.
am avut si eu un accident pe 15-10-2011, cel care a intrat in mine avea asigurare oblicatorie la EUROINS. am incercat sa sun azi la numerele de pe politza de asigurare si am fost la mai multe servisuri si mi-au spus ca nu lucreaza nimeni cu ei. Accidentul a fost cu vatamare corporala, politia ia intocmit dosar penal. Am intrat pe forum la euroins si au spus ca sunt numai probleme pe judetul Neamt. Eu sunt din Roman si nu stiu ce sa fac. spuneti-mi va rog. Multumesc
la societatile SRL in cazul in care ai de achitat o suma de bani iar bunul pe care ti s-a pus sechestru nu acopera intregul prejudiciu se pot lega cei de la executari silite si de restul bunurilor proprietate ale administratorului? ex aceelasi patron are 2 societati ambele SRL se pot lega de cealalta societate sau de locuinta, masina in cazul in care nu-si recupereaza prejudiciul? multumesc
Discuție ANAF. intrebare
am un bar si am de achitat suma de 300 mil la impozite, am fost instintat de catre ANAF (Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ) precum ca mi se va face dosar penal. vreau sa aflu care va fi pedeapsa aplicabila ( inchisoare sau alceva )

multumesc.