Buna ziua,
In urma cu un an si jumatate am fost implicat intr-un accident auto soldat cu moartea celuilalt conducator auto,si ranirea altor 5 persoane printre care si eu.A fost facuta expertiza cu expert desemnat si un altul consilier numit de mine.In urma expertizei a reiesit ca impactul a avut loc pe sensul de mers al celui care a decedat ,cu 18 cm fata de axul drumului.Mentionez ca la data producerii accidentului drumul era proaspat asfaltat si nu era trasat.Tot din expertiza reiese faptul ca inaintea initieri procesului de franare masina condusa de mine era pe sensul meu de mers ruland in franare 47 de metri pe sensul meu dupa care din cauza inclinari rotilor fata cu 4 grade a patruns pe contra sens in timpul franarii.Expertii au fost de acord ca in timpul franari conducatorul auto nu poate controla directia masinii.Eu am franat datorita faptului ca celalalt conducator auto era trecut de axul drumului venind catre mine,el a redresat masina (o fi ocolit ceva ,se uita la catelul din masina lui ,nu se stie)cert este ca impactul a avut loc pe partea lui.Nu au gasit probe criminalistice care sa confirme cele declarate de mine.Cel ce conducea in fata mea a declarat ca intre mine si el nu era alta masina iar eu eram la circa 150m in spatele lui si nu aveam intentia sa-l depasesc.Cum pot eu dovedi faptul ca am franat din cauza ca l-am vazut pe el pe banda mea de mers?
2812,5 euro este rezerva sorei din partea casei care a apartinut defunctului tata. Asta daca bunul era comun cu sotia supravietuitoare (am presupus ca este) si donația s-a facut si de catre tată :) înainte ca acesta să fi trecut la cele veșnice.