avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate teutateo

Activitate teutateo

se poate folosi si produce efecte o copie serox testament olograf in justitie originalul nemai existind . Cu multumiri
se poate renunta la actul de adoptie dupa decesul adoptatorului conform codului civil din ani 1950......1960 adoptatul fiind major.
cu multumiri
in calitate de mostenitor testamentar mai pot cere de la mostenitorul rezervatar dreptul la imobilele respective daca nu am facut notificare in termenul prevazut de lege.Aceste doua imobile au fost revendicate de mostenitorii rezervatari si urmeaza sa primeasca despagubirile cind le va veni timpul.Testamentul prevede ca toate bunurile imobile se dau prin legat mie si la doi veri . Va multumesc
Răspuns la discuția anulare certificat mostenitor
sunt mostenitor testamentar si legal .cel ce are certificat de mostenitor pe 1/3 din terenul respectiv nu are vocatie succesoriala eu fiind mostenitor rezervatar si testamentar,avind un testament posterior ce il anuleaza pe al lui
se mai poate cere in justitie anularea unui certificat de mostenitor dupa trecerea a 3 ani de la emitere
Cu multumiri
Sepoate cere incetarea adobtiei fara o hotarire judecatoreasca.Printr-o simpla declaratie de renuntare? Va multumesc
Răspuns la discuția incetare adoptie
a fost adoptat.
cum pot afla daca a incetat adoptia tatalui meu decedat daca .multumesc
Buna ziua.Se poate reveni la numele de familie avut inaintea adobtiei fara ca adoptia sa inceteze.Adoptia sa facut cu efecte restrinse si pina la schimbarea numelui a purtat sisi numele adoptatorului reunit cu cel de familie avut anterior.Vamultumesc
Se poate cere incetarea adobtiei de catre adoptat la majorat
fara cosimtamintul adoptatorului.Sau daca adoptatoru a decedat.

Va multumesc