In vara am primit un mesaj de la banca ca am in curs de defasurare o plata, am sunat si am vorbit cu cei de la Banca ca nu am autorizat asa ceva,sa anuleze transferul de bani.
Am primit de la un site cu anume orientare o instiintare ca sint nevoit sa platesc o suma si ca este ultima instiintare cu toate ca nu am facut cont pe acel site ,probabil sa-mi fii spart cineva contul sa fii furat si datele de card de pe laptop dat fiind ca platesc facturi de pe acel laptop on-line?
Acum am primit o instiintare de la o firma cu o suma mai mare fara factura fara chitanta am scris am incercat sa iau legatura cu ei si nu primesc raspuns, ce este de facut in acest caz ,va rog orice informatie este de folos. am primit si un termen de plata cum procedez?
Multumesc Anticipat
La cadastru nu am reusit dupa adresa casei care va fii litigiul partajului.
Orice sfat vine ca o gura de aer,mentionez am si video inregistrari si audio.
Cu stima/
Sub/ing.Menyhart Sandor
Daca doresc sa divortez si sotia nu doreste, a ascuns actele in afara de chemare in instanta mai exista cale legale de aobtine copii dupa acte case etc.
Multumesc anticipat.
Am o cas in mediul Rural si pe langa casa este un drum de acces o scurtatura catre pasune problema mea este ca o vaca a intrat prin gard in gradina mea asa zis cioban a intrat si el vaca a vrut sa iasa prin gard in alt loc si coltul casii izolatia suferind de pe urma coarnelor,care este procedeul legal de a oprii acest ciurdar,necesita sa chem politia? Va rog as dorii sa fac totul in cadrul legal.
Blocul nu este legat la termoficare iar spatiul nu este izolat si are gresie pe pardoseala anul trecut am incercat pe curent si am platit triplu curent fata de taxa inchiriere,se pare ca voi fii nevoit sa-mi caut alta locatie multumesc de raspuns.
Am inchiriat un spatiu la parter de bloc care a fost candva spatiul de gunoi,incalzire nu am iar in contract este stipulat doar activ.pe care o desfasor,d-na administratoare a dat acordul ca eu sa fac incalzire pe lemne.
Un vecin ma ameninta ca este deranjat de fum ,precizez am program 18-21.30, ma ameninta ca cheama pompierii caci fac caldura pe lemne cu semineu din tabla si cos care iese din atelier,ce drepturi am sau ce ar trebui sa respect sa fiu in legalitate va multumesc anticipat.
Am colaborat cu Astra asig.si in 2010 amfacut cateva asig. in 2011 am intrebat ca am realizat ceva venituri agentul coordonator a spus caci nu am venituri caci am incheiat sub 100 de asig.
Acum am primit de la finante hartie caci am realizat ceva bani putini sa platesc impozit dupa aceste venituri,dar Astra avea obligatia de a-mi da o hartie adev.cu venituri ceea ce nu am primit,fara aceea hartie pot sa-mi depun datoria fata de stat ?
multumesc dar pana la instanta cred ca va necesar anumite acte ,eu nu am terminat dreptul am alt domeniu de activ. poate ma ajutati cu pasii legali pe care va fi necesar sa le parcurg,multumesc.