avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Activitate norgeman_mario

Activitate norgeman_mario

Buna ziua..Ma numesc Cosma Marian si as dori va rog frumos sa ma sfatuiti ce am de facut in cazul in care am pierdut duplicatul diplomei de bacalaureat.Se mai poate face ceva ptr eliberarea altei diplome de bacalaureat?
In legatura cu noua lege fiscala ce va intra in vigoare din luna ianuarie 2016 este corect ca acei romani,ca si in cazul meu, sa platim impozit in Romania atata timp cat platesc impozit in statul respectiv in care sunt inregistrat ca platitor de taxe si impozite?Nu se comite o ilegalitate in acest sens,adica va fi ceva de genul dubla impozitare.....
[ link extern ] /
este vorba de persoana fizica...si din cate stiam banca este obligata prin intermediul unui tribunal la 3 sau 5 ani de incapacitate de plata din partea debitorului sa il declare client insolvabil...
Buna seara...ma numesc Marian si as dori sa adresez o intrebare la care sincer astept un raspuns cat mai credibil si as avea nevoie de ajutorul d-voastra ptr a lamuri aceasta dilema...Exista cumva in Codul de procedura civila sau in alt Cod de Legislatie a Romaniei vreo lege prin care o banca este obligata sa declare un client,ca fiind client insolvabil.el nedetinand atat bunuri mobile sau imobile sau neinregistrand venituri salariale....
Va multumesc frumos si va doresc o seara frumoasa...
buna seara..ma numesc ciociu mugur si am apelat la siteul acesta ptr a afla mai multe detalii..azi am primit un ordin de executare silita in care sunt prevazute art.371.7 alineatul 2,art.373,art.385,art.413 si art.591 din codul de procedura civila..in 2005 am contractat un credit de nevoi personale dar din cauza conditiilor actuale am fost trecut in somaj,tin sa mentionez ca,conform celor precizate de ei in executarea silitanu detin nici un fel de bunuri mobile sau imobile...prin aceasta executare silita pot fi afectate bunurile parintilor?si inca o intrebare:exista in codurile de legislatie din Romania,legea insolvabilitatii clientului?caci m-am consultat cu un jurist si acesta mi-a spus ca este asa ceva..vreau sa aflu si parerea d-voastra:">..va multumesc frumos.....
[editat]
Discuție Partaj...
buna ziua...am si eu o intrebare...se considera bun comun la procesul de partaj un apartament dobandit inainte de casatorie????va multumesc frumos
..
Asta inseamna ca ii va afecta si pe cei care lucreaza in afara tarii?de exemplu eu lucrez in norvegia cu carte de munca,avand rezidenta aici si platesc toate taxele aici precum cetateanul de rand...ma va afecta aceasta HG ori de cate ori vin in tara?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Buna seara...am si eu o intrebare cu privire la formularele e401 si e411 ...lucrez in norvegia si doresc sa fac dosarul de alocatie ptr copil.cum obtin acele formulare si de unde,sotia sa dus la Biroul de prestante sociale din Constanta si cei de acolo i-au spus ca nu poate sa faca nimic din cauza ca cei din Norvegia trebuie sa emita aceste formulare,cei din Norvegia mi-au spus ca partea romana trebuie sa imi emita aceste formulare,este un talmes-valmes si sincer sunt in ceata,pur si simplu nu mai inteleg nimic..Trebuie cumva sa vin eu personal in tara ptr a face cerere ptr aceste formulare?va multumesc frumos#-o
Asta inseamna ca ii va afecta si pe cei care lucreaza in afara tarii?de exemplu eu lucrez in norvegia cu carte de munca,avand rezidenta aici si platesc toate taxele aici precum cetateanul de rand...ma va afecta aceasta HG ori de cate ori vin in tara?:hm:
Răspuns la discuția executare silita...
nu...acele bunuri ,de fapt acel cont sa deschis tarziu dupa c am avut cearta cu firma recuperatoare....va multumesc frumos ptr raspunsul d-voastra....o zi buna si o seara frumoasa...