avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Activitate IonPopescu-B

Activitate IonPopescu-B

Vă mulțumesc pentru răspuns.
Este un al treilea dosar în care, același avocat îl reprezintă pe un fictiv președinte de asociație de proprietari fără ca între avocat și asociația de proprietari să fie încheiat un contract de asistență judiciară. Avocatul ”a intrat în dosar” și fără împuternicire, însă de această dată și-a scris o împuternicire între el și doamna asociația de proprietari - așa scrie în documentului depus la instanță.
Eu, în calitate de proprietar, le-am desființat toate actele și, în acest caz, am invocat lipsa calității de reprezentant.
Din anul 2018, după ce desființez o hotărâre fictivă a asociației, în fapt doar un document scris de către șarlatanul președinte, acesta își fabrică alta ș a m d
De fiecare dată, același avocat, vine și spune că reprezintă asociația, angajat de falsul președinte, despre care spune că nu știe că acela nu este președinte
Totuși, niciodată, avocatul nu a putut arăta că ar fi fost angajat de către asociația de proprietari, în baza unui contract.
Face pe prostul, face teatru prin ședințe, iar la final este descoperită lipsa calității lui de reprezentant, dar și a celui despre care zice că l-ar fi angajat, fără să suporte vreo consecință juridică!
Un avocat a intervenit în dosarul civil fără a avea contract încheiat cu asociația de proprietari..
Bună ziua!
Un avocat complice, în baza unei înțelegeri absconse cu președintele fictiv al asociației de proprietari și-a scris o împuternicire avocațială și, fără ca între el și asociație să fi fost încheiat un contract, a reprezentat asociația în fața instanței.
La final, instanța a admis excepția lipsei calității de reprezentant a avocatului, precum și pe cea ridicată pentru fictivul președinte, dar nu înțeleg de ce se poate accepta acest abuz repetat al avocatului.
Asociația nu l-a ales pe falsul președinte, el nu a primit nicio împuternicire de a angaja avocatul, dar folosește ilegal ștampilele asociației. Acum, după ce i-au fost desființate hârtiile ilegale, a fugit și spune că și-ar fi dat demisia. Însă el nu avea nicio funcție, și nici nu a putut aduce vreo dovadă că avea funcția de președinte.
Pentru că este la al treilea act fictiv de reprezentare pentru avocat, cum poate fi acesta tras la răspundere? Folosește doar tupeul și relația de amiciție cu instanțele...
Răspuns la discuția Împărțire costuri reparatii
Nu este legal! Nu are acordul majorității de pe scară și nici facturi, să plătească administratorul!
Legea 196/2018
Bună ziua!
Astăzi am primit un aviz de debranșare de la energia electrică, de la Premier Energy, cei care au preluat CEZ, pentru că nu le-aș fi plătit 26,63 lei, pentru două facturi pe care nu le-am primit, și pe care nu mi le-au transmis.
I-am întrebat pe chat și mi-au spus că nu mai au obligația de a le trimite fizic, pentru că le-ar fi urcat în sistemul electronic al ANAF, pe RO e-Factura
Uitându-mă pe art. 12 din Ordonanță de urgență nr. 120 din 4 octombrie 2021, am observat că lucrurile nu sunt cum vor ei, ci este vorba despre un șantaj prin care mă obligă să-mi dau acordul pentru ca să primesc factura de utilități în mod electronic, în caz contrar ei tăind curentul.
Eu nu am datorii la acești ticăloși și nici nu vreau factura electronică, pentru că m-au mai obligat să le plătesc anticipat și altă dată!
Ce pot face?
Vă mulțumesc!
Bună ziua! După doi ani, gașca politică din oraș a fost obligată să-mi aprobe și instaleze branșamentul propriu la bloc, la limita de proprietate. Cu această ocazie, furnizorul de apă condus de un sistem politic complice, instalația publică și contorul de branșament situate în subsolul blocului au fost scoale afară la limita de proprietate, lângă branșamentul meu.
Directorul general al furnizorului încasează 200 de milioane de lei lunar drept salariu dar, protejat de sistemul politic, avea toate instalațiile publice și contoarele de branșament pe proprietatea privată, instalații fără avize, proiecte sau acord al proprietarilor. În tot orașul, cu această excepție, gașca politică, inclusiv cei care spun că ar fi în slujba legii, protejează interesele firmei de apă-canal, condusă excluziv de către o gașcă politică.
În prezent, prețul apei a ajuns 14,53 lei per mc pentru ca gașca politică să-și asigure salariile imense dintr-o cantitate mai mică furnizată beneficiarilor.
Acest sistem politizat ticălos nu este în stare să furnizeze apă la presiunea minimă contractată, iar în ultimele luni a avut peste 10 zile consecutive de întrerupere totală a furnizării apei potabile, fără ca vreo autoritate sau individ politic numit în funcțiile de conducere să ia vreo măsură, în conformitate cu prevederile și obligațiile legale. Prefectul avea obligația, în calitate de șef al comitetului de urgență, să ia măsuri pentru asigurarea apei către populație; ori, așa cum ați văzut în mass-media, apa era furnizată spălătoriilor auto - unde se spală și caii, era pusă la dispoziția celor ce irigau, dar nu era furnizată cetățenilor!
Răspuns la discuția Desfacere cim
Nu este niciun abuz, veți primi decizia de la data corectă, nu este afectată de decizia de la servici(u).
Răspuns la discuția Cum pot ceda un teren primariei?
Faceți cadastru și lăsați comunității terenul în baza unui act notarial. Politrucii au nevoie, iar înstrăinarea nu se poate face fără documente cadastrale și achitarea taxelor aferente, și retroactiv.
Evident, demisia este un act unilateral de voință!
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Logic este să plătească proprietarul, cel care are polița. Achitați suma și vă îndreptați împotriva firmei, nu înainte de a depune o plângere penală față de persoana de la care ați primit polița. Sunt câteva articole penale acolo! De acum înainte, verificați pe site dacă mașina are poliță valabilă, este foarte simplu!
[ link extern ]
Totuși cine se aștepta ca polița să fie falsă?

Bună ziua!
După ce am expus toată situația, nu mi-a apărut textul și am renunțat, dar revin:
Este cea de a nouaa zi în care politrucii locali nu sunt în stare să livreze apa la robinet. Am sesizat prefectul, primarul șeful CJ Gorj (sunt din Târgu Jiu), DSP, dar toți politruci tac, ascunși, fiind incompetenți.
Prefectul are obligații clare în cazul situațiilor de urgență, dar doarme, nu a făcut absolut nimic.
Directorul Aparegio are 200 de milioane per lună salariul. Am descoperit că În CA sunt plătiți cu câte 1000 de euro per lună fiecare mai mulți indivizi, printre care pensionari și doi directori ai firmelor similare din Slatina și Craiova.
De asemenea, pentru că, nelivând apă, încasările au scăzut, Aparegio a crescut prețul la peste 15,5 lei /mc, pentru a satisface salariile nesimțite.
Dintre ministerele sesizate mi-a răspuns o direcție din sănătate care m-a anunțat că a trimis sesizarea către șeful CJ Gorj, pentru ca el să se verifice pe el despre incompetență.
Mi-am dus copiii la țară, dar acum a început școala și m-am întors cu ei, dar am pregătit un vot special pentru gașca de partid.
În concluzie, nu ai cum să scapi de politrucii numiți în funcțiile publice; ei dorm și încasează serioase sume de bani. Dormind!
Vă mulțumesc!