avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate bren

Activitate bren

Buna seara.Am cumparat de la x,un obiect.Mi s-a eliberat factura.Impreuna cu mine a fost o alta persoana y.Y isi inregistreaza ulterior la R.C. o intreprindere individuala.Dupa sase luni,y merge la x si ii cere sa-i faca o factura pe obiectul cumparat de mine.X ii face factura pe acelasi obiect.Y imi face plingere la parchet pentru furt.Va rog indrumati-ma ce sa fac.Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Reforma sanatatii!
ROMANIA tara tuturor posibilitatilor!.............Legile au fost facute sa se ocoleasca,nu sa se respecte.
Asa s-a ajuns, majoritatea celor de dupa gratii, nu suporta detentia.A cui e vina?
Răspuns la discuția Reforma sanatatii!
Buna dimineata,stimati tovarasi.
RETINETI DIN COMUNICATUL DE PRESA-CSA
...,,Potrivit Legii nr,32/2000 privind activitatea de asigurare si supravegere a asigurarilor intermediarii in asigurari sunt persoanele fizice sau juridice,......precum si INTERMEDIARII DIN STATELE MEMBRE CARE DESFASOARA PE TERITORIUL ROMANIEI ACTIVITATE DE INTERMEDIERE IN ASIGURARI,CONFORM DREPTULUI DE STABILIRE SI LIBERTATII DE A PRESTA SERVICII,DUPA CAZ.''
DECI SUNT FIRME STRAINE CU UN "PORTOFEL'' IN REFORMA SANATATII IN ALTE STATE EUROPENE.
Sa auzim numai de bine.
Răspuns la discuția Fond funciar,punere in posesie.
Buna seara.Multumesc mult.Ce act normativ sau lege prevede in cite exemplare se intocmeste un proces verbal?Multumesc inca o data.
Buna dimineata.Va rog frumos sa-i raspundeti si mie la citeva intrebari:
1.Care normativ(act) reglementeaza in cite exemplare se incheie un proces verbal de punere in posesie si unde se pastreaza acestea?
2.In responsabilitatea cui se afla intocmirea si pastrarea actelor si documentatia necesara emiterii titlului de proprietate?
Buna seara.Sunt in litigiu cu un vecin,pentru doua parcele de teren,pentru care prezinta doua chitante de mina,prin care pretinde ca a cumparat cele doua suprafeta de teren.pe ambele chitante sunt semnaturile presupusilor vinzatori si semnatura unui martor.Semnatura unui vinzator nu seamana cu semnatura lui de pe alt inscris,semnatura martorului de pe ambele chitante nu seamana cu semnatura care a dat-o pe declaratia de martor in instanta.
Inainte de a fi citat ca martor,l-am intrebat daca a semnat cele doua chitante,mi-a spus ca nu si pentru acest fapt l-am pus de martor.Cind a depus marturie in instanta a spus ca a semnat acele chitante dar nu a fost de fata cind s-a facut tranzactia,ci a semnat ulterior,acasa la el,cind a venit piritul si la rugat.
Citez din referat:"Din declaratia numitului y rezulta ca acesta a semnat cele doua chitante,ulterior datei cind au fost intocmite,dupa ce numitul x i-a relatat ca a achitat contravaloarea acestora catre vinxatori.De asemenea,acesta a precizat ca in cursul lunii ianuarie a anuloi 2010 sa prezentat la judecatorie,in calitate de martor."-Propun neinceperea urmaririi penale.
Nu se face niciun fel de referire la cele trei semnaturi.
Va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra despre cele relatate.Multumesc mult.
VA MULTUMESC.O ZI PLACUTA.
Buna seara.
Sunt casatotit de 29 ani.Stau in apart. sotiei.An contribuit impreuna la toate cheltuielile.Avem doi copii majori casatoriti,la casele lor.Sotia este plecata de peste 7 ani,in alta localitate.Impozitul l-au platit copii din banii lui.Intretinerea am platit-o eu.Daca divortez acum,va rog sa-mi spuneti ce drepturian eu la impartirea bunurilor.Multumesc
Răspuns la discuția JUDECÃTORIA PRIVATÃ !
Buna seara.Stimati domni.Nu este nimeni obligat sa puna aparator.Ba,mai mult-judecatorul este obligat sa jjute partea care nu are posibilitatea sa-si puna apatator,nu sa lungeasca termenele de judecata la infinit.
Un judecator, a judecat doua actiuni in constatare,prin care reclamantul pretinde ca a cumparat cu chitanta de mina doua terenuri.Anterior, deschisesem actiune de tulburare de posesie impotriva reclamantului respectiv.Concomitent, am deschis actiune impotriva primariei pentru intocmirea doc.necesare elib. titlului de propr.Decizii emise in favoarea mea.Sunt pus in posesie,mi se elibereaza titlu.Reclamantul de mai sus revendica terenul,i se respinge act.face recurs.Observind ca am titlu,deschide o noua act.si cere anularea partiala a titlului.Judecatorul care a judecat cele doua act. in constatare,ajunge sa judece si anularea titlului.Cer verbal sa se abtina.Refuza.Fac cerere scrisa de recuzare si depun copii dupa cele doua act. in constatare din care reiese numele jud. respectiv.Mi se raspunde ca nu am motive de recuzare.Stiu ca are interes,dar nu am dovezi.Ce pot sa fac?Va multumesc mult.