avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate tantzi_t

Activitate tantzi_t

Am facut cadastrul in 2006 dar nu s-a finalizat cu intabularea . Mai este valabil actul acela ?
Pot sa iau in concesiune un teren din curtea unuiproprietar ? Pe ce perioada ? Ce drepturi au mostenotorii mei ?
Răspuns la discuția Vanzare auto
Multumesc
Discuție Vanzare auto
Sunt o persoana cu handicap si mi-am vandut masina, Ce trebuie sa fac dupa intocmirea actelor ? Pe suma obtinuta trebuie sa platesc impozit ? Cum , cat si cand ? Multumesc
Cumnata mea o terorizeaza pe mama de 87ani culminind cu o bataie groaznica in urma careia mama s-a incuiat in casa de frica. Ei locuiesc la tara oiar mama traieste in conditii mizere si noi , ceilalti copii nu putem sa intervenim deoarece parintii mei au dat tot ce au avut acestui frate si sotiei lui care nu ne mai primeste nici in curte fiind proprietatea lor. Ce pot face ? Vreau s-o iau pe mama la mine , fara nici un fel de pretentii dar nu stiu cum sa procedez !
Daca angajez o menajera ce fel de contract trebuie sa-i fac si care sunt costurile mele si ale ei ? Sunt persoana fizica .
Răspuns la discuția Recalculare pensie
Multumesc foarte mult !
Ce acte trebuie sa depun la Casa de pensii pt recalculare la incheierea unui contract ? Cum pot sa le depun daca nu ma pot deplasa ?
Mi-am dat demisia in 15.02.2018 si nu mi se da decizia de inchidere si fisa de lichidare ( nu stiu daca asa se numesc !!!). Am nevoie de ele pentru Casa de pensii. Cum sa procedez ?
Discuție DEMISIE
A intervenit o situatie medicala care ma pune in incapacitate fizica permanenta de a lucra. Urmeaza sa-mi depun demisia la firma si doresc sa stiu daca mai intra in discutie perioada de preaviz.