avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate page

Activitate page

Buna ,având în vedere ca noile reglementări au în vedere amenzii foarte mari vă sfatuiesc să faceti plângere, obţineţi în felul acesta măcar posibilitatea amânării plăţii fără să plătiţi penalităţi.După introducerea plângerii contravenţionale solicitaţi eliberarea unui certificat de grefa pt. a face dovada că sunteţi în litigiu pt. ca ANAF să nu dispună executarea silită.
Este posibil la unele actiuni ca plangere contraventionala pe 0.G. 195,hot. de la instanta de fond este definitiva fara cale de atac ,insa nu in cazul de mai sus ,asteptati motivarea si discutati cu un avocat sau pe forum
Răspuns la discuția Ajutor-Carierã
Buna ,in primul rand ma bucur ca desi aveti 14 ani va ganditi la viitor ,la cariera .Avand in vedere ca la Drept Bucuresti se intra cu examen este indicat ca cel tarziu din clasa a X sa va apucati sa invatati economia ,gramatica urmand ca in anii urmatori sa repetati tinand cont ca aveti si bac-ul de dat si nu o sa aveti timp suficient pt. examenul la facultate ,insa povestea cu.. sa o dati uitarii ,daca invatati si va pregatiti bine eventual cu un profesor universitar nu are nimeni ce sa vă faca ,insa repet pentru a nu risca macar catewva ore de pregatire ,sa dezbateti tematica ,sa va verificati eventual si totul o sa fie bine ,bafta
Buna ,doriti sa vindeti imobilul? il puteti fara sotie doar cu hotararea definitiva si irevocabila,hotararea tine loc de act autentic .
Da
Răspuns la discuția APEL
Buna,puteti renunta si la primul termen ,programul de vizita nu depinde de posibilitatile materiale ,daca solicitati reincredintarea minorului este alta situatie .Am inteles ca minorul este incredintat tatalui iar d-stra aveti program de vizita.Nu se poate consulta dosarul online ,ci doar portalul .
Răspuns la discuția partaj +perfectare
Mulţumesc tuturor pentru raspuns si va doresc sanatate ,insa revin cu detalii si cu o opinie si va rog sa ma corectaţi:in urma decesului tatalui meu s-a dezbatut mostenirea iar toate bunurile i-au revenit mamei prin renunţarea noastra ,ulterior un frate a vandut printr-un antecontract toate bunurile iar cumparatorul doreste ca printr-o actiune oblica sa solicite iesirea din indiviziune si perfectarea antecontractului .Noi ceilalti frati suntem de acord cu incheierea unei tranzactii pe partaj in sensul ca in lotul fratelui nostru vanzatorul promitent sa intre toate bunurile iar noi sa primim sulta ,astfel consider ca instanta ar putea in aceste conditii sa dispuna iesirea din indiviziune şi să perfecteze antecontractul .V asolicit respectuos opinia dumneavoastra #-o#-o#-o:((multumesc pentru seriozitatea d-stra.
Buna ,în urma decesului parintilor noi patru frati am vandut printrun inscris sub semnatura privata bunurile ,o casa si terenul aferent este necesar capat de cerere de iesire din indiviziune ,partaj sau solicit in instanta doar perfectarea ?sau cumparatorul poate solicita printra actiune oblica iesirea din ind.si perfectarea?
Răspuns la discuția termen
Multumesc ,Adutescu=D>=D>=D>
Răspuns la discuția termen
Multumesc,catalinchis pentru timpul acordat insa poti sa/mi dai detalii eventual art. de lege din 554 care face trimitere pt. aceasta situatie