Am termitat liceul economic,profil contabilitate,pe diploma ca si calificare scrie "tehnician in activitati economice si contabile", acum sunt studenta in anul trei la Facultatea de Stinte Economice,profil finante-banci ,as putea sa devin persoana fizica autorizata sa prestez servicii contabile? multumesc
Vreau sa plec la munca in Germania si am inteles ca iti trebuie niste acte pentru a putea munci;stie cineva in cat timp ies aceste acte si ce iti trebuie pentru a le putea face? multumesc
Stiu ca s-au deblocat unele posturi bugetare,stie cineva daca au inceput sa fie scoase la concurs,adica daca s-a publicat tot ce are legatura cu aceasta ordonanta si daca se pot face angajari pe aceste posturi??
Va rog imi poate spune cineva care sunt autorizarile necesare pentru a deschide un bar??(stiu ca in dosaru depus la Registru Comertului pentru infintarea firmei trbuie completata o declaratie pe propria raspundere cum ca ai toate aceste autorizatii) Asta inseamna ca trebuie sa le ai inainte de a incepe desfasurarea activitatii sau dupa ce incepi sa functionezi o sa vina in control organele de specialitate pentru a vedea daca sunt respectate toate normele???Daca baru este o intreprindere individuala trbuie casa de marcat??
La infintarea unei intreprinderi individuale trbuie sa avem toate autorizatile(mediu, sanitar-veterinar etc)sau dupa inceperea activitatii se vor face controale sa se stabileasca daca sunt respectate conditile impuse de lege???'
Daca am inteprindere individuala pot lucra cu carte de munca in alt loc(pe un post bugetar,in alt domeniu decat activitatea desfasurata pe intreprindere)???Stiu ca pentru intreprinderea individuala cheltuielile cu chiria si orice alte cheltuieli facute in scopul obtinerii de venit sunt deductibile.Exista insa anumite conditii in ce priveste aceste cheltuieli ???