avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate PAULA.NUTA

Activitate PAULA.NUTA

multumesc
Buna seara.Va rog să mă ajutați cu un răspuns ce sa fac Acum 5 ani eram in Spania și am împrumutat o sumă de bani de la o persoana Am platit jumătate din suma și după aceea nu am mai avut posibilitatea și am revenit în țară Acum am primit o înștiințare că mi se pune sechestru pe casă să plătesc toată suma ce o datorez odată Nu am aceasta posibilitate Ce trebuie să fac? Cînd am luat bani eu nu am depus nici un act de proprietate Se poate să pună sechestru?Eu aș vrea să plătesc în rate dar nu știu cum vă mulțumesc

Răspuns la discuția ajutor sot supravietuitor
mi ati dat link cu legea din 2004 eu am crezut ca sa dat alta lege odata cu legea pensiilor din 2019
nu sa aprobat legea?
as dori sa stiu daca m incadrez sa iau si eu acest ,Am fost casatorita 40 ani cu sotul meu sunt vaduva din 2016 in acest an in luna dec fac 63 ani si sunt la pensie limita devirstadin 2011 am pensia de1162 pot sa depun actele ptr ajutor?eu am stagiu total de cotizare 41 de ani
sotul era la pensie limita de virsta avea 67 de anisi avea pensie650 ron
Răspuns la discuția pensie
multumesc ptr proptitudine
Discuție pensie
in dec 2019 fac63 ani Sunt iesita la pensie de virsta la 1 -1 -2011ptr k am avut 25 ani lucrati in gr a doua mi se mai recalculeaza acum pensia?
nici cind sa mai dat calalta lege nu mi sa mai recalculat pensia mi sa zis ca am fost la pensie de invaliditate din2002 pina in 2010 si nu am drept la recalculare va multumesc
in 2015 am facut credit de nevoi personal la bcr mi sa cerut cupon pensie decizie si actele casei AM platit pina in dec 2017 si de atunci nu am platit ca am avut alta poprie pe pensie Am primit o instiintare de la o firma recuperatoare unde scrie k am de plati4500am sunat ca i dau in rate si nu vor vor sa dau jumatate din suma si restu in rate in instintare mi se spune k mi se spune sa vind casa cu care am girat ori cind am facut imprumut nu mi sa spus ca girez cu casa Am termen pina pe 13 dec sa platesc daca nu ma ezecuta silit Ce pot sa fac incaz?
Discuție PENSIE
as dori sa stiu pot sa fac cerere de recalculare de pensie ptr k sunt nemultumit citi bani primesc?
M-am intilnit cu colege de servici care au lucrat cu mine acelasi numar de ani si ngr 2 de munca ele avind pensia mai mare Sau se recalculeaza cu noua lege (nu stiu daca sa aprobat)din oficiu?
buna seara sotul meu a facut un atac cerebral in urma carei a beneficiat de pensie handicap gr 1 Pe 2oct a murit si am anuntat autoritatile De la directia de protectie social mi sa spus ca primesc in luna noimbrie cei 340 lei cuveniti Astazi am fost la primarie sa ridic si indemizatia de insotitor si au zis ca nu am dreptul ca nu a trait decit 2 zile din oct Va rog sa imi spuneti e corect?nu e aceasi lege si ptr ei ca si la dgps?
va multumesc
Răspuns la discuția recalculare pensie
multumesc de promtitudine