Am primit o somatie din partea unei firme Catre: Hosting
Cu domiciliul in ...
Subscrisa x cu sediul in Bucuresti, .... in calitate de detinator al platformei online y, prin prezenta
NOTIFICARE
Va somam ca in termen de 24 de ore de la primirea prezentei notificari, sa stergeti de indata articolul "O alta afacere online de succes – maildirect.ro” postat la link-ul: articolul
Avand in vedere ca:
Ati creat si continuati sa administrati articolul: "Titlul articolului”, cu rea credinta, incalcandu-ne astfel dreptul la imagine;
Prezentati informatii nedocumentate si neconforme cu realitatea cu scopul clar de a ne afecta capitalul de imagine de care se bucura societatea noastra;
ati adus cu rea credinta prejudicii insemnate imaginii societatii noastre, in mod direct si iremediabil, si continuati sa ne prejudiciati pana la stergerea articolul: "Titlu articol”.
Dezaprobam in mod categoric si vehement incercarea dumneavoastra de a discredita o platforma de publicitate online ce se bucura de increderea a peste 240.000 de oameni.
Va invederam faptul ca prejudiciul pe care va trebui sa il suportati este alcatuit atat din damnum emergens – prejudiciul de imagine deja produs, cat si lucrum cessans, beneficiul nerealizat – rezultat din scaderea gradului de incredere in serviciile oferite de societatea noastra.
Va anexam in acest sens o serie de imagini de tip „print screen” reprezentand activitatea dumneavoastra continua de defaimare a imaginii societatii noastre.
In cazul in care nu veti da curs prezentei notificari, va vom actiona in justitie urmand ca dumneavoastra sa fiti obligat la acoperirea prejudiciului precum si a cheltuielilor de judecata constand in dar fara a se limita la taxe de timbru, onorarii de avocati, onorarii de experti, etc.
Prezenta notificare constituie ultima incercare de rezolvare amiabila a situatiei potential litigioase aparute.
Data: 04.09.2014
In articol pot cenzura denumirea site-ului/firmei dar in comentarii nu!
Sunt obligat de vreo lege sa il sterg?
Multumesc frumos pentru raspuns. As avea nevoie de partea din lege care prevede acest lucru. Mie fara nici o notificare in prealabil sunt anuntat ca nu mai primesc 21 de bonuri ci 20 pentru ca unul mi s-a oprit pe motiv ca mi s-a dat o adeverinta.
Exista un domeniu web in proprietatea unei persoane fizice si fisierele/gazduirea trecute sub proprietatea unei persoane juridice.
Pentru a elibera facturi pentru site sau pentru a primi finantari este nevoie de trecerea domeniului pe firma?
Daca da, persoana fizica trebuie sa ramana in joc fiind nevoie de siguranta ca primeste partea sa de 50% din castiguri/site.
Care sunt variantele pentru ca o astfel de colaborare sa existe?
Din ce stiu cea mai sigura varianta este: cel care detine firma iti cedeaza un procent din partile sociale si tu vii cu domeniul ca aport la capitalul social. Devenind asociat,am spatele asigurat in caz ca lucrurile nu merg tocmai ok.
Am incercat sa fac redit card avantaj, sa cumpar in rate un prosud de 1500 lei is nimic.Ca am prea puni ani(24), ca am salariul mic(600 lei net), ca lucrez de prea putin timp(9 luni).Am prieteni, am auzit de altii ca si-au facut si erau in aceeasi situatie ca mine.
Deja am apelat la Provident si nici ei. Ce se intampla?
E asa aiurea ca m-a enervat treaba asta.
Totusi, m-am gandit: de ce?
Am o amenda administrativa de care nu mai stiu nimic. Poate din cauza asta?
Dar daca ar fi de ce nu imi zic?
Multumesc pentru raspuns.
Bun, cu TVA-ul am rezolvat. Acum, depsre taxele vamale daca se poate sa ma lamuriti.Stiam ca nu se platesc taxe vamale pentru cumparaturi din UE sau daca se platesc sunt foarte mici.Am gasit si aici o gramada de variante.
Pe lanta taxele vamale, se mia plateste ceva?
La ridicarea coletului este nevoie de autorizatie de comerciant de la firma "brand" care sa certifice autenticitatea?
Salutare
Imi cer, in primul rand, scuze daca nu am postat in categoria potrivita.
Am nevoie de niste informatii referitoare la taxele ce le include importul de haine din UE.Imi realizez un magazin online pe PFA si am ramas blocat la ce taxe sunt pentru aducerea hainelor in tara.
Comand din Anglia, Franta si Germania.
Am tot citit pe internet dar sunt o gramada de variante ce se bat cap in cap.
Sa zicem ca eu cumpar un produs de 30 de lire din Anglia. Cu ce suma , platita, intru eu in posesia produsului?
Intamplarea incepe asa: acum 2 ani am avut o scurgere si am dat 28 de milioane la intrentinere pentru apa scursa asa ca de atunci nu am mai reusit sa ajung la 0 cu intretinerea.Nimic pana acum cand a venit administratorul in casa la mine si a inceput sa tipe sa-i dau banii.M-am enervat si m-am gandit: eu ii plateam din 2 in doua luni sau cel mult din 3 in 3 luni si dam sume de genul: in februarie am dat 600 lei, in mai am dat 750 lei(cumulat) si acum vreau sa dau 500 lei insa nu inainte de a va intreba: daca eu dau atatia bani de ce intretinerea nu scade si ramane la acelasi nivel?
Cum pot afla...pentru ca pare ca penalizarile sunt aproape ca la amanet la aur si nu prea maerge.Adica de ce la curent nu am penalizari si la administrator am asa de mari?
Cum pot afla?
M-am gandit sa-i cer lista si sa verific si eu cu chitantele daca se verifica sumele insa mi-a cerut cerere pentru asa ceva.Nu am gasit un model tip de cerere pentru asa ceva.apoi daca puteti sa ma lamuriti care este problema aizi pentru ca eu sunt foarte confuz.Am impresia ca am platit cat tot holul la intretinere si vne sa imi tipe in casa ca imi trimite somatie?
Cu ceva timp in urmaam gasit pe cineva care sa se ocupe de constructia unui site.Nu mi-a oferit contract sau factura insa eu nu m-am gandit sa il intreb asta.
Dupa un timp totul zice el ca este gata si anume chiar sambata in ziua inainte de Paste.
Marti adica ieri cand totul trebuia sa fie gata, acest nu se mai face vazut asa ca ma alarmez.Astept azi si nimic.
Suma data ca avans se ridica la 300 euro asa ca este ceva.
Daca eu nu pot apela la poltie pentru ca nu am dovezi, sa zicem, impotriva lui decat discutiile pe messenger si mail si apelez la a-i taia degetele cu care a luat banii si limba cu care a mintit ce risc sa patesc?