La judecată se judecă doar ce este trecut în cererea reclamantului și în ÎNTÂMPINAREA pârâtului sau și ceea ceea ce scrie și în răspunsul la Întâmpinare ? În procesul meu așa s-a întâmplat la fond
La un proces admis de contestație la executare silită pentru lipsă rovinietă am plătit taxa de timbru judiciar.Pentru restituirea taxei este indicat art 453 (1) c.pr.civ. sau OUG 80 art.45 lit f) ?
Buna dimineața, Vă rog sa-mi spuneți :Cit este taxa de timbru judiciara pentru o cerere de Apel la un proces de contestatie la executare ,executarea silită fiind pentru suma de 28 euro ,lipsa rovinietei de acum 4 ani .Mulțumesc mult pentru răspuns
Va rog sa-mi spuneti, Decizia 10/2013 a ICCJ privind comunicarea (corectă) prin posta a proceselor verbale de contraventie se aplica numai proceselor verbale intocmite după darea Deciziei 10 sau se aplica si in judecarea proceslor aflate pe rol pentru pv intocmite anterior? Daca dupa 2013 aplicarea este obligatorie pentru celelalte cazuri este orientativă ? mulțumesc
Sensul întrebării a fost altul.Dpdv al creditorului și al executării este cheltuiala de executare .Dar dpdv al executorului ,care încasează onorariul, pt.seviciile sale ,este un interes propriu sau nu ?
multumesc de raspuns ,dar doresc sa aflu daca anulare unui pv inseamna si desfiintarea titlului de executare sau trebuie alaturi de cererea de anulare a pv. sa mai cer si desfiintarea titllui executoriu
Anulare unui proces verbal de contraventie, in urma unui proces ,automat inseamna anularea titlului executoriu sau mai trebuie sa fac ceva pt. anularea titlului?
Dar cu Hotararea definitiva si irevocabila pot face executare silita pt ca nu s-a emis Dispozitia asa cum scrie in Hot."despagubiri pt.imobil compus din teren SI CONSTRUCTIE DEMOLATA ?