Daca firma din Germania are reprezentant legal, atunci depui actele la reprezentantul din Romania. Daca nu are intervine BAAR. Aici timpul de așteptare este mai mare.
Dar dacă mașina valorează 1500 euro. Nu că da nimeni 4000 euro
Ar trebui să accepte clienți deserviți care plătesc înainte.. Daca accepta și plata ramburs să accepte și riscul. Poate au luat câteva tepe. Și încearcă să se protejeze. Dar nu te poți răzbună pe un salariat.
Daca are relații, crede că trebuie să aibă și tupeu.. Sunt destui pe lumea asta. Nu vedeți în ce direcție ne ducem?Anormalitate puțin zis. Dar dacă luăm cu lux de amănunte nu e spatiu privat s Dvs. Nu cred că puteți să faceți ceva. Și pe asta se bazează. Va face sa vă consumați inutil Asta se numește lumea tupeistiilir. Dar dacă ziceți că deranjează carosabilul ud. Montați o stropitoare care sa ude locul.
La humerus nu mai mult de 40 daca nu e cu deplsare. La glezna sub 35 daca e fractura simpla fara deplasare. Se consideră maximul la îngrijire medicală. Adică 40 poate maxim 45 de zile. Și dacă nici viața nu i-a fost pusa în pericol latura penală se clasează. Însă victima ar putea avea pretenții in civil. Culpa e greu de stabilit din descrierea Dvs. Și experți argumentează culpa după vizualizarea locului accidentului sau din planșe foto existente la dosar penal.
Nu cred că asiguratorul o să plătească în contul firmei de recuperi. In general daca spitalul a verificat că există un asigurator în spate și suma e mare te lasă să pleci și decontează între ei. Daca suma e mica te obliga sa plătești, iar la revenire în țară vă adresați asiguratorului ptr recuperare. Ceva nu suna bine. Exista corespondenți oficiali și imposibil sa nu poți să obții contul spitalului. Ori factura nu este o factura reală.
Am înțeles. Că de obicei multe lucruri sunt ambigue in legislație.
Am incercat prin calk centre, dar nu am ajuns departe. Ne-am interesat pe la mai multi și părerile sunt împărțite.
O să recurgem la ce ați recomandat. Depunem cerere scrisa și inregistratadi vedem cum decurg lucrurile
In alta ordine de idei - ar fi i soluție daca ar prelua unul dintre noi Contractul? Și mai departe rămâne o chestie interna cu colectarea banilor. Ne înțelegem bine.
Am cumpărat de la un dezvoltător o casa. In curte suntem 6 locatari. Parte comuna fiind accesul auto. Am făcut contrat individual la primărie ptr gunoi. Întrucât dezvoltatorul a terminat treabă dorește să se retragă complet. Problema a apărut cu apa și canal. Dezvoltatorul având un contor principal, de unde sunt ramificate 6 contoare, ptr fiecare locuință împarte. Încercând să facem fiecare un contract individual, ne-am lovit de o problema. Cei de la spa și canal zic că trebuie să înființăm o asociație că sa ne poată să factureze individual. Așa este? La bloc știu că se citea prin radio individual. Dar factura nu venea individual ci la administrație și ei ne treceau la intretinere cota parte consumata și plată face reprezentantul asociației. Cum e procedura corecta?
Înainte de 90 de zile angajatorul poate să renunțe la serviciile celui ales, fara a motiva.. Daca corespunde din toate punctele de vederi trece pe nedeterminat. Din acest motiv nu se dau tichete la multinationale pe perioada de proba