avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate Szekely Barna

Activitate Szekely Barna

Am fost in situație similară..mi s-a recomandat să fac așa cum apare în talon. Dupa care sa scot un certificat fiscal de scoatere din București și după ce rezolv mutarea sa anunț asiguratorul cu noul Nr și nouă adresă. Sunt in etapa in care am programare online facuta pe 13 Ian 2025 la Ilfov.
S-au apus de mult acele vremuri când pe talon apărea numele soț / sotie. Ptr simplificare se trece doar un nume. Dar dacă e bun comun partajul trebuie făcut.
Întrebați dacă are asigurare facultativa ptr apartament și dacă are clauza de răspundere civilă fara de terți. Dacă are trebuie anunțat evenimentul la asigurări.
Nu suntem tara tuturor posibilităților, ci o țară unde totul este posibil.
E evident că banii încasau promotorii.. Clienții aveau o adresă de Retur. De acolo trebuie sa primească banii. Produsele nu ati expediaț Dvs. Când și cum încasați Dvs acei 30 de lei?
Ptr emitere act identitate, se cere original și copie de la actul de proprietate. De unde mai are ? E clar că deține abuziv daca mai are un exemplar.. Cred că proprietarul actual ar trebui să facă sesizare la evidența populației.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu căutați lucrul cel mai ieftin, neapărat. Ci liniștea și siguranță Dvs. Cu un astfel de vecin, poate vă treziți și cu certuri ulterioare. Cei a lui să rămână a lui.
Dacă stați la bloc nu aveți în proprietate și boxa. Că unii locatari au făcut loc de depozit se știe, doar că fără autorizare ISU.. Le. știu cei care au, care și a cui este. Dar dacă Dvs nu ați dat cheie, înseamnă că a intrat abuziv și prin efractie. Faceți și Dvs lista cu stricaciuni și restante.
Buna ziua, 90 de zile au trecut de mult. Sper că s-a terminat calvarul Dvs. Și sunteți bine, atât Dvs cât și bătrânelul lovit. Ce doresc sa vă semnalez că la viteza de 10 km îl răstoarnă pe om direct pe carosabil. Aici evident mai intervine și înălțimea victimei. Peste 25 - 30 km pe oră ajunge pe capota și la frânare se rostogolește căzând pe jos.
Un contract neînchis și s-au adunat dobânzi peste dobânzi.. însă trebuie văzut dacă este aplicabilă noua lege a IFN-urilor.