alte posibilitati ? Ai auzit cum s-au dat rezultatele anul acesta la intrarea in barou? Dupa ce au corectat lucrarile, s-au intrunit " tarii" din barou , a se intelege membri si nemembri comisiei " si au analizat cine va trece si cine nu ! Totul in functie de ce spate ai ! Eu am luat acum 2 ani examenul , pe merit, insa nu mi-am gasit " maestru" care sa nu-mi ceara suma mentionata mai sus.
Va las pe voi sa gasiti alte posibilitati, dragi colegi !
NU conteaza unde termini facultatea, ci ce faci dupa ce termini ! Rezolva-ti o PILA MARE inainte de a termina ca sa ai un loc asigurat in BAROU. Vreo 15.000 EURO te vor ajuta.
NU conteaza unde termini facultatea, ci ce faci dupa ce termini ! Rezolva-ti o PILA MARE inainte de a termina ca sa ai un loc asigurat in BAROU. Vreo 15.000 EURO te vor ajuta.
Va rog sa -mi spuneti daca pe undeva prin tara s-au finalizat actiunile de constatare a nulitatii actelor de constituire a S.C. cu obiect 7411.
In judetul Cluj am inteles ca doar acum au fost inregistrate actiunile si nu stim inca la ce sa ne asteptam. Ne-ar prinde bine daca am comunica pentru ca nu stiu data Uniunea noastra se va implica in favoarea noastra ( consultanta sau informatii cu privire la solutiile altor instante).
Astept raspuns si la adresa: cris_33_tina@yahoo.com
Azi a aparut in M. Of. 556/2006 modificarea la Legea consilierului juridic facuta prin Legea nr. 246/2006. Nu stiu inca ce contine. Daca stiti careva va rog sa scrieti pe forum.
Declaratia de creanta nu este deosebita de cea prevazuta de legea nr. 64-195. Trebuie sa contina urmatoarele: datele creditorului, valoarea creantei, ce reprezinta creanta , temeiul juridic, semntura si stampila, iar ca anexa dovada ( contract, facturi, etc.). Model nu am la indemana, dar daca nu -ti este urgent iti trimit maine.
Daca actele iti sunt facute de consultantii de la ORC nu e costa mai mult de 200 RON , pe langa taxele cu monitorul oficial si capitalul social. Deci in jur de 600 -700 RON.
Tot nu se intelege ce vrei sa ti se explice.
In caz de colaps al societatii actionarul poate imprumuta societatea si apoi aceasta sa achite din aceasta suma salariile. Actionarul poate recupera banii in baza contractului de imprumut intr-un termen pe care il stabilesc de comun acord. In plus daca firma intra in faliment poate sa-si recupereze banii.