Buna ziua. Mama si tata vor sa imi dea jumatate din curtea in care stau ei cu fratele meu eu fiind in strainatate.Pot delega pe fata mea prin procura sa faca lucrul acesta in locul meu?
Buna seara. Este posibil ca judecatorul sa puna sechestru pe masina ea fiind inmatriculata pe numele sotiei?Dar directia de taxe si impozite a impartit impozitul la amandoi si eu platesc aproape jumatate. Daca da,pot sa dau in judecata directia de taxe si impozite?Sau ce pot sa fac?
Buna ziua. Am o executare silita pe casa de la o suma de 14900 de lei.Spunet-mi si mie daca fac plăți esalonate,mai pot sa imi ia casa?Multumesc anticipat.
Buna seara.Am si eu o intrebare despre sechestru pe bunuri.In baza unui dosar de executare,am sechestru pe o masina si o rulota.Daca am inceput sa platesc(am facut doua plati) esalonat,sechestru continua sau inceteaza.Multumesc anticipat si astept raspuns
Buna seara.Am sechestru pe masina si acelasi executor vrea sa inceapa procedura de sechestru pe casa.Daca incep sa achit din datorie,se sisteaza procedura de sechestru pe apartament?Multumesc anticipat
Buna ziua.Am și eu o întrebare.Mama mea are un apartament și vrea să îl vândă,în acte fiind trecuta doar ea,iar sora mea are niste propriri pe salariu.Daca mama vinde și ne da fiecăruia o sumă de bani,banii surorii mele pot fi afectați de propriri?Multumesc anticipat si astept raspuns
Bun.In aceeasi problema pun si eu intrebarea:Fiind proprietatea mea pot sa dau in judecata radetul ca eu nu vreau sa mai treaca acele tevi prin apartamentul meu?
Buna ziua.Sunt presedinte de asociatie de proprietari si atat eu cat si administratorul suntem hartuiti de o mana de locatari(10% din bloc).Mai pe scurt,tot ce facem ne fac chemare la primarie si am fost chemati si la politie de catre politistul de proximitate(pentru plangere de delapidare).A fost chemata si firma de audit si sa facut si audit si totul a iesit bine.Mai nou am zugravit.Aceste persoane au fost impotriva la schimbarea usilor de la ghena,noi avand table nominal semnat de catre fiecare proprietar.Ei nu vor sa plateasca ultima rata la zugraveala si schimbarea usilor.Noi le-am spus ca raman restantieri.Unii din acesti locatari,vor sa achite intretinerea fara ultima rata,dar noi le-am spus ca nu se poate incasa intretinerea partial.In caz ca ii dam in judecata avem de castigat?Va multumesc si astep raspuns.
Buna seara.Am si eu o problema cu o firma de telefonie mobile si anume acum numita Orange,la aceea vreme Dialog.Am avut doua abonamente la ei in anul 2000 si in ultima factura am fost incarcat pe ambele numere cu convorbiri international,ceea ce nici eu nici prietena mea nu vorbeam extern ca nu aveam cu cine.Valoarea a fost la vremea aceea de 8 milioane si ceva.Nu am platit.Dupa sase ani ma suna de la firma EOS KSI Romania ca am sa le dau 29 de milioane cu tot cu penalizari.Normal daca se vroia sa se recupereze datoria mea catre ei trebuia facuta atunci nu dupa 6 ani.Mau hartuit vreo patru luni pana nu am mai raspuns la telefon,chiar sunand si la vecini.Dupa alti 10 ani,adica acum au inceput sa trimita carti postale sa sun urgent la ei.Vreau sa stiu ce pot face sa scap de ei,pentru ca deja asta este hartuire.Va multumesc si astept raspuns.
Am inteles.Dar daca cum am relatat si mai devreme,locatarii nu vin la adunarea generala,de aceea presedintele recurge la lista nominal si merge din usa in usa.