avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate Ancatataru

Activitate Ancatataru

Discuție pfa
buna ziua,ca pfa am nevoie de contabil obligatoriu?trebuie sa faca nota contabila si bilant sau balanta?pfa are ca activitate comert cu legume si fructe in piata.....precizez k marfa este achizitionata cu borderou de achizitie de la producatori,si fac monetar pt fiecare zi.multumesc
multumesc!dar k sa radiez activitatea pfa in momentul intrarii in concediu de crestere copil voi fi conditionata de aceste plati la pensii si sanatate?
buna ziua,am infiintat pfa pt comert,pt a beneficia de indemnizatie crestere copil este obligatoriu sa platesc la sanatate si pensii?multumesc anticipat!
Răspuns la discuția impozit pfa
multumesc,sa inteleg k trebuie sa merg la finante si sa completez declaratia 220 si cam atat?declaratia 200,
scuze
Discuție impozit pfa
buna ziua,mi-am infiintat pfa anul trecut pt comert cu fructe si legume in piata. acuma trebuie sa merg la finanate sa declar venitul pe 2011.trebuie sa am contabila sau pot sa merg singura la finante sa declar venitul?si dak pot sa merg si singura ce hartii trebuie sa iau la mine?
Răspuns la discuția plata impozit pe profit
multumesc pt raspunsuri,si la finante se plateste impozit pe profit sau pe venit?
multumesc din nou.
buna ziua,mi-am infiintat pfa si in decembrie 2011 trebuia sa platesc ultima rata la impozitul pe profit pe anul trecut la finante dar n-am avut timp sa merg pana acuma.dak nu am platit-o la timp primesc vreo penalizare?aaaa si vroiam sa va mai intreb kre e diferenta intre imp pe profit si imp pe venit?multumesc anticipat!
buna ziua,mi-am infiintat anul trecut pfa pt comert.care este venitul care se ia in considerare pt a beneficia de indemnizatie pt crestere copil?avand in vedere k o sa nasc in decembrie 2012,adik anul acesta.se ia in calcul venitul pe 2011 sau pe 2012?si activitatea o intrerup inainte sau dupa ce nasc?multumesc anticipat!
buna ziua,mi-am infiintat in martie 2011 pfa pt comercializare fructe si legume in piata.m-am trecut la finante cu venit real.atunci am trecut un venit estimat pe 2011 si am platit impozit la acel venit.ultima rata am platit-o in decembrie 2011.anul asta trebuie sa merg sa declar venitul real pe 2011.intrebarea mea este knd trebuie sa merg si ce documente trebuie sa am la mine avand in vedere k tin contabilitate in partida simpla.dak nu lucrez in alta parte ce taxe am de platit inafara de impozitul pe venit?aaaa si am uitat sa specific,marfa am achizitionat-o de la producatori individuali pe borderou de achizitie,trec in registru de inc si plati doar borderou si monetare sau mai trebuie ceva?
multumesc anticipat?
Răspuns la discuția impozite pfa
pentru a primi indemnizatia pt cresterea copilului,trebuie sa platesc la cas pe ultimele 12 luni?sau doar pe cateva?in cazul pfa
multumesc