avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate F-X1

Activitate F-X1

Răspuns la discuția Fals in adeverinta de venit
dar, care ar fi motivul sa reclami persoana respectiva. Daca ea isi plateste creditul. Daca faci tu sesizarea, aia suna sau trimit o sesizare la locul de munca si de acolo vine ca salariul e cel declarat ? Nu pici tu de fazan. Mai ales ca, pentru a face o reclamatie trebuie sa iti dai datele personale.
Răspuns la discuția Acte gresite
mergi cu incredere, ca doar nu tu ai facut actul sau...?
Fiind vorba de o modificare de amplasament a cel putin unui titlu nu cred sa fie posibil. Intrucat cel putin unul din titluri trebuie anulat si emis un altul.

Comisiile locale, fac prin Hotarare doar modificari minore, gen nume, prenume, din astea.
Singura posibilitate cred ca ar fi fost legea nr.10/2001. Eu nu vad sa se mai poata face actiune direct in instanta, intrucat exista legea speciala (legea nr.10/2001) al carei termen de depunere a notificarilor a trecut de mult februarie 2002
Răspuns la discuția cf.
nu exista un termen limita. L-ai construit, l-ai receptionat, l-ai inscris in CF, maine demarezi proiectul de demolare, obtii autorizatie de demolare, l-ai demolat, soliciti radierea. Termenul e dat de cat de repede obtii avizele necesare si faci lucrarea de demolare.
Discuta cu Primaria, pentru ca, din cate stiu eu, daca nu e facut PUZ/PUD nu poti scoate terenul din circuitul agricol. Si poate Primaria nu vrea sa iti vanda acel teren. Pentru avize trebuie sa mergi la ANIF, OCPI SI DADR. La ANIF te taxeaza in functie de suprafata, la OCPI, parca 250 lei iar la DADR nu mai stiu exact. La ANIF ptr. 500 mp se plateste 250 lei. Daca faci tu aceste cheltuieli nu cred ca le vei mai recupera si ar fi de bun simt nici sa nu le soliciti dupa ce ca ti-au construit o casa.
Răspuns la discuția Scoatere ipoteca pe o parcela
Nu ar fi simplu sa mergi la banca si sa discuti aceste aspecte. Daca iti pot face o reevaluare, cat mai ai tu de platit si la cat evalueaza ei cele doua bunuri. Astfel incat doar cu unul sa acoperi creditul ramas.
pai daca ai inscris casa in CF, poti sa faci vanzarea, deci daca ai CF pe casa. Altfel doar promisiune de vanzare-cumparare, nu stiu ca vreun notar sa faca act de vanzare-cumparare fara CF.
Dupa finalizarea constructiei si intabularea ei in cartea funciara poti solicita Consiliului local respectiv cumpararea terenului pe care l-ai primit in folosinta. Pretul se stabileste pe baza unui raport de evaluare (va fi probabil pretul pietei din zona). Asta prevede legea nr.15/2003.
Răspuns la discuția CREDITAREA INSTITUTIILOR PUBLICE
din cate stiu eu unitatile bancare ofera credite pentru institutiile publice. Nu stiu sigur care este situatia cu spitalele, dar Consiliile locale pot obtine credite. Poti incerca la banca sa discuti si sa vezi. In primul rand trebuie sa faci venituri pentru a putea acoperi ratele si sa ai bunuri cu care sa girezi creditul.