avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela_32

Activitate Mihaela_32

Discuție notar
Buna seara, un cetatean are trei fete, ia decedat sotia si se duce la notar sa faca succesiunea dar declara ca are doar doua fete deoarece una este plecata din tara si nu poate sa dea de ea, cum isi poate da seama notarul ca el minte?
Răspuns la discuția Loc de veci
Multumesc pentru raspuns, dar cum facem dovada ca nu vrea, prin simpla ei neprezentare?
Discuție Loc de veci
Buna seara, numele meu este Mihaela si as vrea sa stiu ce se poate face in urmatoarea problema, suntem trei surori mama noastra a decedat acum noua luni, peste trei luni urmeaza sa ii facem parastasul de 1 an, si trebuie sa ii ridicam acel stalp, problema este ca locul de veci este pe numele mamei decedate iar ca sa facem lucrul asta n-i sa cerut sa facem succesiunea numai ca una din surori de mai multi ani locuiesti in alta localitate si se pare ca nu ar vrea sa ne acorde ajutorul, i-am trimis si bani ca sa faca la notar acea hartie de care avem nevoie. Ce am putea face in acesta situatie? Mentionez ca tata traieste si este de acord.
Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj si in acelasi timp sa lucrez part time cu un contract de 4 ore?
Discuție Bonuri de masa
Buna seara
Am si eu o intrebare incepand cu luna decembrie nu am mai primit bonurile de masa, impozitul ni sa oprit pe ele, nu am primit nici un raspuns concret din parte superiorilor, ba mai mult au spus ca sunt platite si ca saptamana viitoare le vom primi, asta se intampla inainte de craciun in conditiile in care noi trebuia sa le primim pe data de 11ale fiecarei luni, uni colegi au sunat lafirma de la cere le avem iar cei de acolo au spus ca nu sunt achitate, unde as putea sa depun o reclamatie, o sesizare, pentru ca mai este o zi si ar trebui sa le primim pe doua luni poate asa vom primi si noi un raspuns ni le mai da sau nu.
Multumesc
As vrea sa stiu daca administratorul blocului a pus un afis la avizier ca voi fi data in judecata incepand cu 01.12.2011, avand o datorie de aproximativ 3700, iar eu voi achita suma in jurul datei de 12.12.2011, ce sanse am sa ma puna sa platesc cheltuielile de judecata, sau ce sanse sunt ca procesul sa mearga mai departe, mentionez ca nu am primit inca nimic acasa (citatie sau ceva care sa confirme ca el a depus dosarul in tribunal asa cum era scris la avizier), va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Loc de parcare
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Loc de parcare
Nu noi vrem locul de parcare de la adresa unde locuim, problema este masina care nu este pe numele nostru, locul de parcare il avem dar odata inscrisa masina care are un proprietar cu un nume si o adresa diferita de a noastra nu cred ca cei de la adp ne vor mai da locul de parcare.
Discuție Loc de parcare
Detin un autoturism, care nu este nici pe numele meu nici al sotului ci al tatului meu, intrebarea mea ar fi urmatoarea: ce cale legala as putea sa adopt ca sa pot obtine locul de parcare( in continuare), deoarece nu locuim la aceasi adresa, pana acum masina a fost pe leasing si am avut de la ei imputernicire, as putea sa merg la notar si sa fac o intelegere scrisa (pt ca nescrisa este) intre noi si tata cum ca noi suntem utilizatori masini, sau ar mai fi si alta varianta, astept raspuns, mersi.
Răspuns la discuția Transfer sume intre fonduri
Miltumesc frumos, ma gandeam si eu ca asta ar fi solutia sa vad acum daca reusesc sa-l conving pe domnul contabil, pt ca dumnealui spunea ca nu se mai poate face nimik ca a trecut anul, dar probabil ca ii este lene sa stea sa caute de unde a plecat greseala, oricum multumesc mult ca m-ati lamurit macar pe mine, si o rezolv eu cumva cu cenzorul.