Buna ziua,
ma altur celorlalti utilizatori interesati de anvelopare indivisuala.
Locuiesc intr-un bloc in care sefulblocului si-a facut acum cativa ani anvelopare pe cont prorpiu ( nu intru in discutie cum...) si pentru tot blocul, o amana de 7 ani, oferindu-ne niste explicatii jenante, in conditiile in care muuulte blocuri (incl de 1o etaje) aflate in imediata vecinatate au beneficiat de anvelopare integrala.
Ma intereseaza in ce conditii care sa ma fereasca de neplaceri, pot efectua anveloparea individuala a apartamentului (adica 4 pereti exteriori, evident...)
Multumesc
Buna ziua,
o PFA inregistrata anul acesta in luna mai, dar pentru care nu s-a depus declaratia pt venitul estimat (nici pana la data prezenta...), ce sanctiuni risca?
multumesc
am intereseaza, va rog, daca o PFA este anjagata cu contract de colaborare, care sunt datoriile pe care trebuie sa le achite la autoritati ( CAS, CASS, impozit), in ce cuantum fiecare si la ce anume se aplica procentele respective.
Totodata, va rog, daca se poate, sa-mi sugerati ce este mai avantajos pt PFA: sa se angajeze ca simplu angajat sau colaborator PFA?
a trecut o luna si jumatate de cand am fost concediata si in ciuda insistentelor mele de a mi se elibera cartea de munca in original si adeverintele pe care trebuie sa mi le mai dea fostul angajator (dupa spusele doamnei de acolo, ar mai fi o adeverinta ca mi s-au platit contributiile CAS) nici pana acum nu am primit vreun raspuns. Fosta mea colega sustine ca aceasta (cartea de munca) se afla la scanat si sub nicio forma, orice ar face, nu poate fi recuperata de acolo din propria initiativa a angajatorului, ci doar atunci cand va fi anuntata (societatea) ca poate fi ridicata. Nu mi-a spus unde se afla la scanat si nici ce inseamna acest "scanat". Mentionez ca, 2 luni inainte de a fi disponibilizata efectiv, am atentionat (e drept doar telefonic, deci verbal) ca o sa am nevoie de cartea de munca pentru dosarul de somaj . Si atunci raspunsul a fost acelasi: "cm este la scanat si cand o fi gata, ma anunta". Va rog sa imi spuneti ce pot face in situatia aceasta, doamna care se ocupa de personal nici nu imi mai rapsunde la telefon. Va multumesc anticipat si va doresc o seara/zi frumoasa.
Esti foarte amabila si draguta, nu stiu cum sa ma recompensez. Adresa mea de email este: sam_mar16@yahoo.com. Inca o data multe multumiri, raman mai departe surprinsa de bunavointa ta in sensul asta :). O zi frumoasa.
se pare ca esti persoana cu cele mai multe informatii in domeniu. Mai sunt persoane pe net care ofera detalii, dar totul pana la exemple de subiecte... Te rog, daca mai esti dispusa, sunt si eu interesata de un model de subiect care poate fi dat la un astfel de exemen (si versiune si retroversiune) - nu este neaparat sa fie din domeniul juridic, ma multumesc cu orice exemplu ai. Multumesc anticipat. Samanta
Multumesc pentru raspunsul prompt, intr-adevar apare aceasta mentionare in codul muncii, totusi explicit nu este nicaieri specificat (sau cel putin eu nu am vazut) ca angajatul nu mai poate beneficia de concediu de odihna odata ce a fost instiintat de incetarea c.m.
va rog sa imi spuneti, in baza carui articol din lege pot solicita efectuarea concediului de odihna in perioada de preaviz. Mentionez ca secretara directorului general mi-a comunicat ca prin lege nu am dreptul de a mai efectua zile de concediu din momentul in care am primit decizia de incetare a contractului de munca. Multumesc anticipat.