avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate yorkie

Activitate yorkie

Buna seara, as dori o lamurire o informatie

Am un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara la Volksbank contractat in 2007.Initial la acest credit am platit si un comision de risc care apoi s-a transformat in comision de risc/administrare.Nu i mi mai aduc aminte exact dar cred ca prin 2010 am primit acasa o scrisoare prin care mi se cerea sa ma prezint la banca pt. renegocierea conditiilor creditului. La acea data eu locuiam in strainatate ca si acum de altfel si nu am dat curs acelei cereri.Am inteles ca a aparut o lege prin care se interzice bancilor sa perceapa anumite comisioane,iar acest lucru se aplica si creditelor in desfasurare.Va rog sa ma lamuriti despre ce este vorba.Multumesc anticipat
Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema

Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu are imputernicire pentru vanzare dar un client a spus ca nu mai este nevoie sa fiu eu prezent si ca la primarie se rezolva toate.
Tatal meu este mai in varsta si nu vreau sa fie pacalit.Vreau sa stiu care este procedura pentru vanzarea masinii.

Va multumesc anticipat.
Buna seara,as dori o lamurire. Tatal meu a renuntat la partea care i se cuvenea din casa parintilor, ambii decedati in favoarea fratelui sau.Fratele sau a vandut sau cedat casa unui nepot al sotiei. Intrebarea este : eu ca nepot am avut si eu o parte din acea casa,pot face o succesiune,ii pot cere o despagubire unchiului meu? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
sunt membru al unei asociații de proprietari și sunt nemulțumit de faptul că nu știu cui să mă adresez,am fost plecat din țară o luna de zile si administratorul m-a pus la cheltuieli,noi neavând la scara decat administrator care la randul lui cand cer o explicatie efectiv ma trateaza ca un nimeni in fata lui.
spuneti-mi va rog toti pasii care trebuie sa ii fac bineânteles in conditiile legii.
va multumesc anticipat.va rog cat de repede se poate sa imi raspunde-ti.
Aș dori să îmi spuneți ce este cu acest impozit anticipat? Sunt PFA si am primit un plic de le Finanțe ca trebuie sa platesc impozit anticipat asta in cazul in care eu am declarat venitul estimativ lunar dar nu si cheltuielile din luna in curs.ce pot fac e in aceasta situatie?
va multumesc.
Solicit verificarea chitantelor in calitate de proprietar deoarece am constatat ca administratorul imi emite cheltuielile comune incarcate la fel si apa rece in loc de 5m cubi imi trece 12m cubi de asemenea cu factura de gaz procedeaza la fel ma considera un om bolnav mintal.Va rog sa imi raspundeti cat mai rapid ce pot face pe cale legala deoarece sunt batran si bolnav si nici legislatie nu cunosc.va multumesc mult.
Discuție o intrebare
Va rog frumos sa imi scrieti de ce acte am nevoie in situatia mea.lucrez la o institutie de stat cu prestari servicii la un program de 3 ore pe zi/sunt pfa.
Desfasor ca activitate principala----Activitati de contabilitate si audit financiar,consultanta in domeniul fiscal-6920.
V-as ruga sa imi scrieti cat mai concret absolut toate demersurile pe care eu trebuie sa le fac.stiu doar ca am nevoie de 1 facturier mai departe nu mai stiu.
Va multumesc.astept raspuns cat mai rapid.
Răspuns la discuția Gradina e a mea sau nu?
Multumesc pt. raspuns.
Buna seara ,as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu o problema,pe scurt despre ce este vorba.Am o gradina la tara pe care tatal meu acumparat-o de la un var de-al lui inainte de 1989 dar nu afacut nici un fel de act ,nici de mana nici notarial,intre timp varul lui a murit si nu amai putut sa faca contract de vanzare cumparare pe acea gradina,gradina care in cartea funciara figureaza pe numele decedatului in schimb tata are trecuta acea gradina pe titlul de proprietate eliberat de primarie si unde am inteles ca sunt trecute terenurile pe care le-ai declarat,pe titlul verisorului sau nu apare acea gradina,ci doar pe al nostru.Fosta sotie a decedatului spune acum ca acea gradina ii apartine si ca vrea sa o vanda.Rog lamurire.....
Buna ziua,sunt din Resita si as dori sa stiu daca in Resita,respectiv in Timisoara(unde este Curtea de Apel) se poate recupera taxa de prima inmatriculare sau de mediu?Am o masina inmatriculata in august 2008 si am mai avut una pe care am vandut-o dar la care mai am copii dupa acte,aceasta fiind inmatriculata in 2007 (taxa a fost de 6300 lei,din care am primit inapoi in 2008 aproximativ 2900 lei)