avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters209229

Activitate ContSters209229

Răspuns la discuția Vatamare corporala din culpa
acuzati in justitie primaria de sunteti in regula, vede-ti ce semne de circulatie si cum se prezinta strada la ora respectiva..
Răspuns la discuția salariu
daca a-ti semnat condica cineva este obligat sa va plateasca aceasta perioada, restul este treaba dvs ce intelegeti.., desi ar trebui sa beneficiati de un venit mai mare.
"legea spune au datorat nu au platit"-desi au scutit de impozite pe multi pana a ajuns statul dator la stat - nu mai va deranjati pana la AJOFM din moment ce statul este impartit monopolitic, dechideti proces ca astai legea ce se aplica actual si veti castiga mai mult.
-face-ti sesizari si cereri sustinute ca nu va privesc datoriile societatii direct din moment ce nu exista si vinovati si erau obligatiile lor, formulati ca forma sustinuta de domnul tudorvaleriu si nu mai spuneti de unde sunteti ca poate maine ne oferiti si cazare..:D
- poate raspunde pentru ce semneaza si nu tine de competenta lui ca atributii ce il depasesc desi astai pentru acoperirea raspunderii sefilor.
Art. 4,(1) Munca fortata este interzisa - sa inteleg ca munca se poate face doar din placere?!. (2) Termenul munca fortata desemneaza orice munca sau serviciu impus unei persoane sub amenintare ori pentru care persoana nu si-a exprimat consimtamantul in mod liber. :O
Răspuns la discuția concediu fara plata
conform legii nu au voie sa va desfaca contractul, decat cand incetati concediul, dar ar trebui sa stiti ca vechimea nu poate fi intrerupta desi nu va valora nimic. sunt curioasa de va poate scoate de la asigurarile de sanatate.., ar merge si la somaj aplicata metoda.
Acum se acorda doar la aprecierea conducerii si in functie de judet, astai politica de unipartid. Mai puteti reclama poate pana stresati s-au va pune interdictie si atunci chemati in judecata. Ar fi bine sa scrieti la fel si cererea asa cum a-ti scris si aici, puteti trimete si scrisori si poate "SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU DE TOATE!"
Răspuns la discuția Spor de arma
Este o problema administrativa veche, este de ajuns avizul psihologic actualizat. Restul tine de Medicina Muncii,.. Daca aveti timp face-ti cereri restului institutiilor obligandui la un raspuns legal.
am citit pe acest forum ca salariul minim se ofera doar muncitorilor necalificati.., iar daca se aplica coeficientii de functie este mediul pe economie. multumesc
Răspuns la discuția Munca la negru
- poate lua doar o amenda daca deranjeaza fonic; trebuie dovedit venitul ilicit si activitatea, ce prejudiciu a dus statului prin incalcarea legii, etc daca este prins.
invidia va poate baga totusi in belele..multumesc
.- in situatia care ajungem la disperare fara vina lor, e vina noastra ca ne-am nascut ..!
Chiar daca le ignoram adesea, problemele juridice, infractiunile ori neimplinirile legate de accesul la justitie au implicatii pe care ar trebui sa le discutam cu specialistii in psihologie. Am deschis acest forum si am invitat un psiholog cu experienta tocmai pentru a raspunde situatiilor in care oamenii sunt coplesiti de problemele de drept din viata lor

Nu am mai fost „de bunavoie” la munca din 2010, si putem considera demisie fara preaviz deoarece nu s-au completat si aplicat corect privind CCM si CIM ca obligatii si responsabilitati contractuale regasite in C.muncii ca drepturi ce contraziceau deciziile angajatorului.
Daca depun aceste acte la dosar si cer plata restanta si contributiile sociale datorate statului ce ma indreptatesc si la dreptul de daune morale justificate, nu se sesizeaza instanta privind „conflictul” si ca alta incadrare a faptelor ce eu n-o sa cer, dar sunt obligata sa fac expertiza respectivelor acte pentru demonstrarea prejudiciului nepatrimonial a caror reparare urmeaza regulile raspunderii civile delictuale.
In baza carei legi nu se poate schimba incadrarea juritica privind argumentele judecatorului ce are posibilitatea legala de apreciere si a decide..?!
Va rog sa-mi scrieti cum ar arata in general o cerere de chemare in instanta pe scurt ca judecare rapida, evitand alte acuzati care pot fi aduse in baza celor depuse si ar prelungi judecarea ce m-ar prejudicia mai rau si nu ma privesc direct. Multumesc