avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters21173

Activitate ContSters21173

Răspuns la discuția Condica de reclamatii si sugesti
Ce temei de drept are amenda? Ce scrie pe document?
Răspuns la discuția divort
Ar trebui sa ajunga cineva la judecatorie si sa verifice, in condica, ce s-a notat in dreptul dosarului d-vs.
Termenul pentru atacarea sentintei curge da la comunicare.
Răspuns la discuția noul CAEN_intrebare
cam asa.......
Răspuns la discuția intrebare privind contract
Din punctul meu de vedere:

1. Nimeni nu va poate obliga sa va schimbati contractul individual de munca daca nu doriti acest lucru; contractul este - prin esenta - un act care exprima VOINTA PARTILOR (a tuturor partilor!)

2. Nu cred ca este clauza de reziliere cea referitoare la suma cheltuielilor de training. Probabil se refera la situatia in care d-vs, ca angajat care ati beneficiat de formare profesionala, ati dori desfacerea contractului de munca inainte de perioada stabilita. Este legal ca, in anumite conditii, angajatul care a beneficiat de formare profesionala sa fie obligat: fie sa ramana la acelasi serviciu o perioada de timp, fie sa plateasca cheltuielile cu formarea sa profesionala - daca doreste sa plece; clauza trebuie citita cu atentie si bine înteleasa.

3. Nu se pot primi sanctiuni "oficiale" pentru lucruri care nu intra in reglementarile companiei (reglementari impuse prin legi sau prin regulament intern)
Răspuns la discuția Unic asociat si angajat
acum se poate
Răspuns la discuția lipsa gestiune
Unde scrie ca l-ai primit "in pastrare"?
Răspuns la discuția inselaciuneee???????
1. Martorii ar trebui sa stie de la cine s-au primit banii; nu este suficient faptul ca - la un moment dat - x a dispus de o suma importanta pe care nu o poate justifica (ar fi putut s-o primeasca de la mama, de exemplu).
2. Este o neachitare de obligatii (nu si-a onorat obligatia de a plati ratele) nu o inselaciune; persoana care a facut creditul nu a fost inselata (mintita). Stia ca ia banii ca sa-i dea.
Pentru perimare incearca si ''Sanctiunile procedurale civile'' Dumitru C. FLORESCU, Ed. Paideia Bucuresti 2005
Răspuns la discuția Hartuire la serviciu
La multi ani!

In locul d-vs as cere Directorului gradinitei unde lucrati o audienta "oficiala" si i-as expune problema. Ideea ar fi aceea de a organiza o intâlnire in 3 (Directorul, d-vs si parintele) care sa duca la lamurirea problemelor.
=D> exista activitatea în fisa postului? dar în regulamentul intern?