Am avut o discutie cu vecinul meu iar el si sotia sa a sarit la bataie, m-a atacat cu o teava ne-am imbrancit pentru ca trebuia sa ma apar el a cazut fiind in stare de ebrietate, sotia lui m-a atacat si ea lovindu-ma cu pumni si picioarele. Problema este ca tot ei au facut plangere la poitie au scos certificate medico-legale, el are intre 13-15 zile de ingrijiri medicale iar ea intre 3-5 zile de ingrijiri medicale. Ce se poate intampla in acest caz , ei ne ameninta ca ne actioneaza in instanta.
Multumesc!
Am o societate comerciala infiintata in anul 2008, nu am avut niciodata activitate pe aceasta firma, ulterior am aflat ca tebuie sa achit aproximativ 4000 lei impozitul forfetar. Ce pot sa fac ca sa nu platesc acesti bani tinand cont ca nu am avuit activitate si totul este pe 0, pe care vreau sa o radiez.
A o problema, am avut o altercatie cu un vecin, ne-am imbrancit putin dar mentionez faptul ca el a si sotia lui au fost cei care au inceput scandalul, au depus plangere la politie si au facut rost de certificate medicale, de la IML, cu 17 zile de ingrijiri medicale. Ce se poate intampla?
Am pe cineva cu permisul suspendat pentru accident cu victima, victima a fost internata la spital, in final s-au intels, dosarul este la parchet, intrebarea este cat timp dureaza toate astea si in cat timp ar putea lua permisul inapoi.
Va rog mult am si eu o intrebare. Sotul meu a avut o altercatie cu un vecin, acesta si sotia lui au venit la noi si au inceput sa-i vorbeasca foaret urat sotului meu, l-au imbrancit iar sotul meu a opus rezistenta. Mentionez ca cei doi sori erau sub influenta alcoolului. Ulterior au depus plangere la politie si au scos certificat medical invocand faptul ca sotul meu iar fi lovit pe ei. Intrebarea este ce putem sa patim noi.
Acest certificat medical are relevanta in instanta sau la politie?