Multumesc ! Poate procurorul dispune masuri de corectare a situatiei si de evaluare a situatiei din teren dupa atata vreme, fara sa trimita dosasrul in instanta ?
Bun gasit !
In primavara, inainte de ultima zapada, vecinul terenului mamei mele :
1. a executat un gard pe un sfert din lungime, intrand astfel cu cca. vreo jumatate de metru pe terenul mamei mele.
2. a taiat pana la jumatate din inaltime, fara acordul nostru toate crengile unui cires aflat pe hotar, acesta plantat fiind de tatal mamei mele drept punct de referinta.
3. a distrus si inlaturat de la locul lui, un stalp plasat in extremitatea de est a terenului, pentru delimitarea hotarului, stalp pus de catre executorul judecatoresc conform unei hotarari judecatoresti anterioare.
Cu aceasta ocazie am sesizat Politia, care prin prezenta unui angajat a constatat la fata locului toate cele sesizate, intocmind un PV, ulterior, un dosar penal.
Pana ieri,18.09.18 nu s-a mai auzit nimic de acest dosar. Ieri m-am trezit la poarta cu vecinul cu pricina si agentul de la Politie, cel care a instrumentat cazul si care m-au invitat la teren pentru ca vecinul vrea sa faca alt gard, corectand greseala anterioara si cu aceasta ocazie sa punem la loc si stalpul de delimitare pus de executor.
Am refuzat sa merg, intrebandu-l pe agent de ce treneaza lucrurile si de ce dosarul nu a ajuns in instanta, pentru a fi judecat.
Acum, va rog pe dumneavoastra sa inmi spuneti daca am procedat corect si ma sfatuiti ce trebuie sa fac in continuare pentru ca dosarul sa ajunga in instanta.
Va multumesc foarte mult si va asigur de tot respectul cuvenit !
Am fost lovit cu pumnul in fata pe data de 7.08.2016, am certificat medico-legal ingrijiri 5 zile si exista doi martori .Ce am de facut ?
1. Am cerut copie de PV intocmit de organul venit la fata locului in urma apelului meu la 112, dar mi s-a spus ca " nu se poate ".
2. Vreau sa actionez in judecata pentru daune. Ce daune sa cer ?
3. Trebuie sa fac plangere si la politie si sa atasez certificatul de la medic ?
buna ziua
putem construi in conditiile in care nu s-a dezbatut succesiunea,obtinand o autorizatie "in devalmasie",daca pot spune asa,adica pe numele a toti trei,urmand a ne intelege pentru succesiune in alta data ?
mentionez ca tatal meu a murit de 18 ani,nu s-a dezbatut succesiune,suntem in viata,eu,fratele meu si mama noastra.
de asemeni,putem utiliza terenurile,ma refer la investitii,faceri in numele tuturor celor trei,adica al meu,al fratelui si al mamei ?
asta pentru ca este prea costisitoare o succesiune,iar banii necesari acesteia i-am investi.
va urmaresc cu atentie sunteti de mare ajutor,drept pentru care va multumesc !
multa sanatate !
buna ziua
doresc sa va intreb de ce se face vinovata o primarie a carei comisie de fond funciar a indus in eroare comisia judeteana de fond funciar pentru a emite un titlu de proprietate,care titlu este total fals prin continutul sau,adica:a fost emis pe numele tatalui meu (decedat intre timp) care nu a avut,nici nu a mostenit teren in comuna vecina,nici nu avea dreptul sa ceara o revendicare de teren,pentru terenul de zestre al mamei mele primit in 1963 de la parintii sai care nu au fost comunisti.mentionez ca atat mama cat si tata nu au fost membri de partid pana in '89,mama detinand terenul ca si proprietar individual.
va multumesc si va asigur de tot respectul cuvenit ,
ion floarea
Matusa mea are pensie calculata de CAP de 178 ron,la care statul i-a alaturat suma de 172 ron cu titlul de indexare sociala.In urma decesului unchiului a depus cerere la CJP Arges pentru a obtine ajutorul lunar pentru sot supravietuitor,in urma careia a primit raspuns ca i s-a aprobat in cuantum de 110 ron.Se va adauga acest ajutor de 110 la total drepturi de 350 urmand ca noul total drepturi sa fie 460,sau i se va retine indexarea sociala de 172 si i se va adauga noul ajutor de 110,urmand ca noul total drepturi sa fie 288 ? Va intrebam acest lucru deoarece se teme sa nu i se ia mai mult ca sa primeasca mai putin si sa iasa din termenul legal de contestare.
Va multumesc si va asigur de respectul cuvenit,
IOn Floarea
buna ziua
va rog sa imi spuneti in ce mod,daca este posibil pot obtine un termen mai rapid intr-un proces ajuns in faza de tribunal,pentru incheierea mai repede a procesului.mi s-a dat un termen tocmai in luna iunie.
multumesc
buna ziua
multumesc pentru consideratia si sprijinul acordat.este vorba de o hotarare definitiva si irevocabila prin care mama mea mosteneste un teren ale carui hotare nu sunt respectate de vecini.vecinii,nepotii mamei,impreuna cu inca un nepot,vecinul lor stapanesc impreuna cu mama un teren in suprafata de 10492 mp si nu sunt de acord cu ceea ce i-a revenit mamei mele.fiecare dintre ei are mai mult decat s-a stabilit in hotarare iar mama are in minus atata cat au acestia in plus fata de acte. hotararea este din 1996 si nu a fost executata pana acum,cand am incercat sa fac acest lucru.executorul mi-a spus ca s-a prescris dupa 10 ani.ce este de facut in acest caz?
va asigur de respectul meu si va doresc numai bine!
ion floarea