avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate hrista

Activitate hrista

Am intrat in posesia unui teren prin mostenire iar acesta este lucrat timp de 13 ani de o persoana care nu are contract de arenda si nu a platit nimic timp de 13 ani . Ce pot face in acest caz???
multumesc mult!!! dar in cazul in care sunt angajatori diferiti ce acte sunt necesare?pentru a fi totul legal?
ce acte sunt necesare pentru detasarea unui muncitor in strainatate la o firma care are sediul si in ro si in strainatate ? care este forma legala ?
ce amenzi si ce masuri se pot lua daca din vina proprietarului nu ai spatiul destinat activitati comerciale, respectiv exista contract de inchiriere,certificat constatator de la orc pt punct de lucru,dar spatiul este un demisol si nu e schimbata destinatia? adica spatiu comercial
ce trebuie sa contina dosarul de angajare , la un srl,
O persoana casatorita trebuie sa plateasca un impozit pe cladire pe numele ei si al sotului/ sotiei ? pentru un apartament bun comun,sau poate plati unul din proprietari?
Taxale difera ? Cum se calculeaza ?
o persoana a primit certificat de incadrare in grad de handicap in data de 16.11.2011, de cand primeste drepturile banesti? din data eliberarii certificatului?
Discuție insolventa
insolventa s-a deschis pt ca orc a dizolvat-o pt nedepunere bilanturi si avea si datorii la buget. S-a achitat stopaj la sursa,s-au depus bilanturile dupa care s-au cesionat partile sociale,iar insolventa a fost amanata, ce trebuie depus la dosar insolventa .S-a preluat firma cu datorii !!!!
Discuție insolventa
O firma X amana procesul de insolventa,intre timp se schimba sediul social, se cesioneaza partile sociale,se radiaza firma , ce se intampla cu insolventa???
Discuție cesionare
se face contract de cesiune parti sociale separat de pasive /active? sau pe acelasi contract pt ORC?cum se preiau/predau datoriile la buget?