Buna ziua
Mama mea a solicitat la Oficiul de Pensii Sector 5 ca talonul de pensie sa vina pe o alta adresa deoarece are 86 ani si nu mai vede aproape deloc si a fost necesar sa locuiasca cu mine in alt oras ,raspunsul a fost "ca talonul se trimite doar la adresa din buletin".Va rog sa-mi spuneti daca decizia lor este cf legii.Multumim
Suntem in curs de a obtine un credit pt o firma de la o Banca si ne obliga sa depunem bilant la 6 luni altfel nu ne acorda creditul , contabila spune ca nu trebuie,firma este deschisa in martie 2017 .
Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns in ce situatii se poate depune bilantul la 6 luni si ce putem face in aceasta situatie. Multumim
Vreau sa divortez , casa este a mea prin donatie obtinuta in timpul casatoriei de la mama , suntem casatoriti de 23 de ani .Ce drepturi are el in aceasta situatie ?
Multumesc pt raspuns insa vroiam sa stiu unde evidentiez aceste ordine de plata ,depunerile in Banca le trec in registru de casa dar ordinele de plata ?
Multumesc
Ce se poate face impotriva unui sef f prost profesional si care are un comportament violent fata de toti salariatii , are o placere sa creeze teroare , mai mentionez ca cei din conducere stiu si nu fac nimic , suntem oameni care nu ne permitem sa ramanem fara servici din acest motiv.
Cum se poate divorta daca unul dintre soti nu este de acord.La tribunal este obligatoriu sa ai martori ?Si daca nu ai ce se poate face (oamenii refuza sa se complice si nu am martori)