avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate Felicia Epure

Activitate Felicia Epure

Buna ziua,

Conform celor mentionate de dvs. la punctele 1 si 2, reiese ca nu aveti dreptul de a inceta unilateral contractul, dar aveti posibilitatea de a-l rezilia cu obligatia de a achita suma de 420 lei plus TVA.

Rezilierea consta in desfacerea contractului, doar în cazul în care una dintre obligațiile reciproce nu a fost executată, menținându-se acele efecte ale contractului care s-au produs până la data desfacerii lui.

Practic, puteti rezilia contractul daca Regina Maria nu si-a indeplinit una din obligatiile contractuale.

O zi frumoasa!
Buna ziua,
Radierea presupune încetarea deplină a capacității de folosință a societății comerciale. Prin urmare, nu mai poate încheia acte translative de proprietate.
Practic, o firma radiata nu ma exista.

O zi buna!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Poate va ajuta link-ul acesta [ link extern ] .

O zi frumoasa!
Buna ziua,
Farmacia veterinară poate funcţiona numai în prezenţa unui medic veterinar care deţine atestat de liberă practică emis de Colegiul Medicilor Veterinari (Ordin 83 ANSVSA - 2014).
Prin urmare, puteti infiinta un SRL, cu obligativitatea de a avea ca asociat un medic veterinar.
Personalul se compune din:
a) personal cu studii superioare de specialitate - medic veterinar;
b) personal cu studii medii de specialitate - în domeniul medicinei veterinare, medicinei umane, farmaciei, chimiei, biologiei;
c) personal administrativ.

O zi frumoasa!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.

Puteti autoriza activitatea la terti.

Zi buna!
Buna ziua,

Daca firma X nu desfasoara activitati de birouri si/sau activitati comerciale in acea locatie, apreciem ca nu este necesar inregistrarea unui punct de lucru la Registrul Comertului.

O zi buna!

Răspuns la discuția Infiintare punct de lucru
Buna ziua,

La infiintare punct de lucru se depune Declaratie Model 3.

O zi buna!
Buna ziua,

Din pacate, contractul astfel semnat nu este valabil. Nu este posibila combinarea semnaturii olografe cu semnatura electronica pe acelasi document.

O zi buna!
Buna ziua,

Imi pare a fi mai mult o activitate de recrutare ceea ce relatati dvs. in post. Concluzia e identica pentru ambele situatii, in sensul in care trebuie informata persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul GDPR. Mai mult decat atat, pe parte de marketing este necesar si consimtamantul.

O zi buna!
Buna ziua,
Dacă sunt mai multe urmăriri asupra aceleiași sume, urmărirea nu poate depăși jumătate din venitul lunar net al debitorului, indiferent de natura creanțelor, în afară de cazul în care legea prevede altfel, conform Codului de procedură civilă.
Incercati sa luati legatura cu executorul prin alte cai de comunicare (e-mail, posta).
O zi buna!