Evaluatorul nu a avut acces in interiorul cladirii, suprafata a fost luata din declaratiile existente la dosarul fiscal al societatii.La cadastru a fost inregistrat procesul verbal de sechestru pus de creditor, sechestru conform declaratiilor fiscale ale debitoarei.
Societatea nu a avut carte funciara.
Am castigat un imobil la o licitatie pentru executare silita.In procesul de adjudecare are suprafata de 90mp.S-a facut predarea primirea pentru acea suprafata.Cand am facut cadastrul a iesit la masuratoare o suprafata mai mica,respectiv 64mp.Eu am achitat un pret , stabilit pentru suprafata de de 90mp.Imi pot recupera banii pentru diferenta de suprafata?
Societatea al carei spatiu(imobil) a fost scos la licitatie a avut declarat si inregistrat in contabilitate tot suprafata de 90mp, cat am adjudecat.
Am un spatiu concesionat de la primarie la care am facut imbunatatiri,respectiv gresie,faianta,fenestratii...Din probleme financiare am ramas in urma cu plata taxelor la aceeasi primaroe.As dori sa-mi spuneti daca am o baza legala,si care anume,prin care sa solicit compensarea datoriei cu valoarea investitiei facute.
Intre timp mi s/a reziliat constractul pentru spatiul respectiv,dar am de plata restante.
Va rog raspuns cat mai urgent.
Am dat masina im[reuna cu toate actele acum doi ani unor persoane"de buna credinta",care urmau sa vina peste o luna sa facem acetele devc si restul pentru transcriere.
N-au mai aparut ,iar intre timp am aflat ca au dat masina altuiasi acela altuia ....
Cum pot sa scap lwegal de masina?
De la politia rutiera mi s/a spus sa ma adresez instantei,dar pe cine sa chem in judecat.... mai paltesc si taxa de timbru 10% din valoarea vanzarii
Am un SRL si cladiri inregistrate pe peroana juridica si declarate la primarie.trebuie sa fac reevaluarea,au trecut 3 ani de la ul;tima reevaluare.
Cine imi poate face reevaluare?
Numai un evaluator autorizat sau si un expert contabil?
Actele normative care prevad acest lucru
Am inchiriat un spatiu de la o institutie publica si am facut lucrari de modernizare la el.As vrea ca banii care i/am investit in acel spatiu ,pentru imbunatatiri,modernizari,reparatii, sa/mi fie compensati cu datoria pe care o am de plata la acea institutie publica.
Se poate ? Ce este de facut?
Ce pot sa fac sa recuperez CASS-ul oprit tatalui meu(pensionar in momentul decesului),care a decedat in aprilie2012?
Stie cineva daca au aparut modificari referitoare la salarizarea personalului incadrat pe functii de conducere,pentru care legea a"omis" sa specifice cum se face promovarea presonalului incadrat pe astfel de functii ,el fiind doar incadrat corespunzator noii legi a salarizarii nu si salarizat?
In anul 2009 , luna mai, am facut reevaluarea cladilor inregistrate pe societate(SRL)
Am declarat la primarie pentru recalcularea impozitului cu luna iunie 2009.
Anul acesta , in luna mai ,trec cei 3 ani .Cum imi va fi calculat impozitul,incepand cu luna iunie 2012 sau cu ianuarie 2013(anul fiscal urmator)?
Va rog sa/mi spuneti cum se impoziteaza o semiremorca cu masa 39000kg,3 axe.
Se impoziteaza ca o remorca/semiremorca sau ca cele peste 12Tone,combinatii?