avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Activitate liviuneculaescu

Activitate liviuneculaescu

Răspuns la discuția SOMAJ spre terminare
Ajutor in legatura cu somajul (de exemplu, post-somaj) nu mai exista
Eventual puteti sa nici nu deschideti usa. Discutati prin biletele bagate pe sub usa. Ma bazez pe faptul ca cetatenii au bun-simt si le creaza recenzorilor conditii decente sa-si desfasoare activitatea
Cei care au fost atenti la explicatiile date la instruire sunt convins ca nu se vor incurca. Locuinta este apartamentul sau casa, iar gospodaria este formata din persoanele, in majoritatea covarsitoare a cazurilor, apartinand aceleiasi familii care locuiesc in acel apartament sau acea casa. Intr-o locuinta se pot afla mai multe gospodarii, mai bine zis mai multe familii.
Răspuns la discuția Injurii, calomnie
Pentru injurii si calomnii, persoana pe care ati injurat-o si calomniat-o va poate actiona in instanta, in proces civil. Adica nu o sa faceti puscarie, dar aveti toate sansele sa platidi daune morale. Pt. tulburarea linistii publice puteti fi amendat pe baza Legii 61/1991
Răspuns la discuția minus inventar
Daca sunteti atente la ce semnati, nu are cum sa va afecteze. Prin acel act (d-asta ii si spune "Angajament de plata") dumneavoastra va luati angajamentul sa platiti acea suma. E ceva de genul "Subsemnata .........................................., gestionar la ..................................., recunost prejudiciul in cuantum de.......................... rezultat in urma inventarului din data de................ si imi iau angajamentu de a achita acest prejudiciu in........ luni". La gestiune comuna partea proasta este ca si dumneavoastra trebuie sa suportati prejudiciul, chiar daca acest prejudiciu nu a fost din vina dumneavoastra.
Dar sunt sanse sa scap fara control?
Este obligatoriu control fiscal in cazul lichidarii unei Intreprinderi Individuale?
Este obligatoriu cun control fiscal la lichidarea unei Intreprinderi Individuale?
Răspuns la discuția deschiderea unui sediu secundar
Va rog, ma poate ajuta cineva, cu un raspuns complet si pe intelesul meu?
Răspuns la discuția deschiderea unui sediu secundar
Detin o Intreprindere Individuala, am act pe teren dar n-am pe chiosc. in conditiile astea, sa inteleg ca nu pot sa deschid punctul de lucru. Ce riscuri sunt daca nu-mi deschid punctul de lucru?! Am citit in Legea 12/1990, acolo scrie ca se confisca toate veniturile. Se confisca veniturile de cand am inceput sa functionez acolo, chiar daca aceste venituri nu le mai am?! Mentionez ca nu m-am imbogatit de pe urma acestei afaceri, abia imi pot asigura traiul zilnic. Va multumesc pentru raspunsuri.