avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Activitate lyana8520

Activitate lyana8520

Buna ziua, m-a rugat un prieten sa va intreb. Este in proces de divort cu sotia, dupa o casnicie de aproape 7 ani, cu 2 copii minori unul de 16 ani si o fetita de 10 ani. Sotia l-a parasit pt un alt barbat din alta localitate, insa la prima hotarare a castigat copiii. A incercat sa o faca sa se intoarca de nenumarate ori, insa....nicio sansa. A aflat dupa ce s-au despartit si de alte infidelitati ale acesteia, cu martori. Ce poate face sa castige copiii. Ea sta in chirie, ancheta i s-a facut in chirie, nu are nici liceu, deci nici serviciu nu va avea, cum poate sa castige copiii, cu ce ii va intretine? Exista vreo lege care ii incredinteaza sotului copiii in cazul unei infidelitati? Dati-mi nr acestei legi sau unde o pot gasi, va rog. Multumesc!
As dori sa stiu cand are loc bursa locurilor de munca in Dr Tr Severin, judetul Mehedinti.Stiu ca prin febr-martie,dar doresc o data exacta.
Am gasit astazi un anunt de angajare la un birou notarial, ca si secretara. Eu sunt in concediu de maternitate si mi-ar placea sa aflu salariul unei secretare ca sa ma hotarasc daca merita sa depun CV sau nu. Mentionez ca postul peste disponobil in Drobeta Turnu Severin. Multumesc!
Răspuns la discuția examen pt postul de grefier
Mulţumesc foarte mult, sper din tot sufletul sa fie bine. este prima dată cand îl susţin...nu stiu daca îl voi lua însă îmi doresc foarte mult să încerc.Calculatorul îl stăpânesc destul de bine, deci proba eliminatorie o voi promova sigur :)) Am foarte mari emoţii....dar sper să treacă păe măsură ce mă pregătesc şi pun la punct materia. Mulţumesc foarte mult pentru încurajări, am să vă ţin la curent cu reyultatele în momentul în care le voi avea
Va rog să îmi spuneţi daca codul de procedură penală sau civilă editia iulie 2010 cu aprobarea Monitorului oficial este în vigoare, numai ce le-am comandat de la Editura Rentrop&Straton si mi-au zis ca sunt actualizate, insă ştiu ca au mai aparut modificări ulterior. Mă puteţi ajuta, vă rog? Doresc să susţin examenul pentru grefieri pe studii medii la Curtea de Apel Craiova.
exista subiecte propuse pt ex de grefier? Este prima data cand incerc...iar proba practica, pe calculator cam in ce consta? Am vazut note f mici...Examenul este grila, clasic sau combinat? Dati-mi mai multe detalii
Răspuns la discuția examen pt postul de grefier
am gasit ceva, dar ultima actualizare este din 2007. Nu cred ca este valabil...
Puteti va rog sa ma ajutati cu programa pt examenul de grefier? Sunt in concediu de crestere copil si mi-as dori sa incerc sa sustin acest examen.
Răspuns la discuția penalitati intretinere
Am inteles, dar cand a intrat aceasta lege in vigoare? Eu locuiesc doar de un an aici...l-am cumparat acum un an si jumatate insa pana l-am renovat...am platit la 2 luni aprape toata suma. Daca aveti posibilitatea trimiteti-mi si mie legea prin e-mail claudia_lyana@yahoo.com pentru a putea intelege mai bine prevederile sale. As dori sa se calculeze la fel pt toata lumea, nu doar pentru unii...Va multumesc!
Buna ziua, as dori sa imi raspundeti si mie la cateva intrebari.
Va rog sa imi spuneti de cand a intrat in vigoare legea conform careia se aplica penalitati la intretinere? Cum este posibil ca desi platesc intretinerea aproape in intregime la 2 luni (cu exceptia a3 luni cand mi-a mai ramas un rest de plata), sa se perceapa penalitati de 147 lei, in conditiile in care am de plata 220lei(iunie, iulie si august), suma pe care am si achitat-o integral deja. Mai este valabila Legea 175/2010? Eu mi-am calculat penalitatile si nu corespund cu cele calculate de acestia. Ce pot face? Care sunt drepturile mele?..
Am o persoana pe scara care are suma de plata 2000lei si are penalitati 111lei. Este posibil asa ceva? Va rog sa ma ajutati pentru ca nu vreau sa las lucrurile asa...