avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate amma7878

Activitate amma7878

Răspuns la discuția Ajutor public judiciar
si cum trebuie sa procedez daca eu locuiesc cu nana si copiii sa depun venitul meu si al mamei si al copiilor,pensia alimentara,alocatiile sau trebuie sa depun venitul doar al meu si al copiilor,plus cheltuielile pt utilitati?care e documentatia?
Pt ce venit pe membru de famile se face scutire sau reducere de taxa de timbru la proces de partaj?Daca depun facuri dela utilitati beneficiez de reducere?Cum se calculeaza acesta reducere de taxa?Va multumesc anticipat pt raspuns
Discuție vizita minor
Fostul sot mi-a deschis in urma cu cateva luni proces pt vizita minor.De ce acum dupa aproape 5 luni ,dupa ce au fost cateva termene,imi mai deschide inca un proces ,aceeasi actiune,alt dosar pe urgenta ,prin ordonanata presidentiala?Care e misterul?Poate fi vreo smecherie cu 2 procese pt aceeasi cauza?
Discuție custodia comuna
de ce ar cere un tata custodie comuna(pronuntarea divortului a fost pe vechiul cod civil),atata timp cat el nu are nici o legatura cu copiii minori;nu intreaba de ei ,nu se intereseaza de ei nici cand au probleme medicale,desi e anuntat in acest sens,nu suna ii suna pe copii,iar acestia nu sunt atasato de tata?In acelasi timp tatal face apel dupa divort si cere si micsoarare pensie alimentara ,care si asa era f mica ?
Discuție custodie comuna
ce presupune custodia comuna?Paote atrage dupa sine micsorarea pensiei alimentare?In ce conditii custodia nu poate fi comuna?la mine divortul s-a pronuntat,copiii mi-au fost incredintati mie,pe vechiul cod .acum suntem in apel -fostul sot cere custodie comuna si micsorarae pensie alimenatara,iar eu am facut apel si cer majorare pensie alimentara
ce poate aduce in defavoarea mea si a copiilor un apel facut dupa divort pt majorarea pensiei alimentare pt copii.Cei 2 copii mi-au fost incredintati,pensia a fost stabilita in suma <de 25% pt amandoi copiii.Tatal e o persoana violenta si in acest sens sunt depuse la dosar acte-certif medico-legal si nici nu a cerut program de vizita in divort ,ci incredintarea unui copil.Pensia s-a stabilit asa mica pt ca el are o boala si pt ca plateste rate
Răspuns la discuția divort
deci, pt doi copii pensia trebuie sa fie peste 25% ?deci voi face apel .sau ma multumesc cu o pensie mai mica de 25% din venitul fostului sot,pt ca e posibil sa pierd timp si bani degeaba si ma mai pot trezi si ca cere custodie comuna si atunci presupun ca nu mai plateste el nicio pensie alimenatara
Răspuns la discuția divort
eu stiam ca pt doi copii procentul maxim e 33%
in cazul meu s-a stabilit o pensie mai mica de 25%din venit pt doi copii
posibil ca intre fostul sot si avocata lui sa fie mai mult decat o relatie avocat-client.....nu stiu ma gandesc si eu
Discuție divort
S-a pronuntat divortu.Vreau sa fac apel.Nu sunt multumita de pensia alimentara stabilita-am cerut sa se stabileasca in procent si s-a stabulit in suma.Plus ca suma e f mica si reprezinta mai putin de 25 % din venitul tatalui celor doi copii.Ce am de pierdut daca fac acest apel?Este posibil ca tatal sa ceara stabilirea pensiei in produse asa cum e in noul cod civil?sau avand in vedere ca divortul s-a pronuntat pe vechiul cod nu se poate modifica ce s-a hotarat?pot pierde custodia copiilor daca cer marire de pensie si el nu e de acord?va rog frumos sa ma ajutati?