avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”

Activitate Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”

Daca veti fi trimis in judecata si gasit vinovat si nu aveti alte antecedente, o sa fiti condamnat la o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa dureze si un an din pacate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti sanse la o solutie de clasare. In exercitarea dreptului la aparare in calitate de suspect/inculpat aveti dreptul sa solicitati o expertiza la INML prin care sa se stabilesca daca erati sub influenta substantelor psihoactive la momentul depistarii in raport de probele biologice si examenul clinic.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Distrugerea se savarseste cu intentie directa sau indirecta, probabil s-a dispus clasarea in temeiul art. 16 alin. 1 lit. b teza a doua.
Pe forum nu se fac recomandari. In ceea ce priveste onorariul trebuie sa luati dvs legatura cu un avocat si o sa vi se comunice.
Răspuns la discuția Dreptul la perchezitie corporala
Articolul 61 Cod Proc. Pen.
Actele incheiate de unele organe de constatare
(1) Ori de cate ori exista o suspiciune rezonabila cu privire la savarsirea unei infractiuni, sunt obligate sa intocmeasca un proces-verbal despre imprejurarile constatate:
a) organele inspectiilor de stat, ale altor organe de stat, precum si ale autoritatilor publice, institutiilor publice sau ale altor persoane juridice de drept public, pentru infractiunile care constituie incalcari ale dispozitiilor si obligatiilor a caror respectare o controleaza, potrivit legii;
b) organele de control si cele de conducere ale autoritatilor administratiei publice, ale altor autoritati publice, institutii publice sau ale altor persoane juridice de drept public, pentru infractiunile savarsite in legatura cu serviciul de catre cei aflati in subordinea ori sub controlul lor;
c) organele de ordine publica si siguranta nationala, pentru infractiunile constatate in timpul exercitarii atributiilor prevazute de lege.
(2) Organele prevazute la alin. (1) au obligatia sa ia masuri de conservare a locului savarsirii infractiunii si de ridicare sau conservare a mijloacelor materiale de proba. In cazul infractiunilor flagrante, aceleasi organe au dreptul de a face perchezitii corporale sau ale vehiculelor, de a-l prinde pe faptuitor si de a-l prezenta de indata organelor de urmarire penala.
(3) Cand faptuitorul sau persoanele prezente la locul constatarii au de facut obiectii ori precizari sau au de dat explicatii cu privire la cele consemnate in procesul-verbal, organul de constatare are obligatia de a le consemna in procesul-verbal.
(4) Actele incheiate impreuna cu mijloacele materiale de proba se inainteaza, de indata, organelor de urmarire penala.
(5) Procesul-verbal incheiat in conformitate cu prevederile alin. (1) constituie act de sesizare a organelor de urmarire penala si nu poate fi supus controlului pe calea contenciosului administrativ.
Rezultatul probelor biologice o sa il afle cand o sa fie chemat la audiere. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apoararii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a intocmit dosar penal, urmeaza sa se faca cercetari si sa se dipuna o solutie.
Daca ati fost legal citat si nu va prezentati se judeca si in lipsa dvs.