Doresc sa inmatriculez o masina adusa din italia. In cateva zile voi primi decizia instantei cu ajutorul careia o pot inmatricula fara plata taxei de timbr( de poluare). In timpul procesului mai exact in luna noiembrie 2013 am fost la RAR si am scos certificatul de autenticitate pe care l-am depus la dosar. Vreau sa stiu daca atunci cand voi merge la politie pentru inmatriculare pot sa folosesc certificatul de autenticitate pe care il am sau trebuie sa merg sa iau altul? Mentionez ca masina nu a mai fost folosita de 1 an de zile pentru ca are numerele expirate.
Va multumesc
O seara buna
Buna ziua,
Mi-a fost admisa cererea privind neplata taxei de timbru(de poluare ) pentru a inscrie masina fara a platii aceasta taxa dar inca nu am primit hotararea redactata cu care sa merg la politie sa inscriu masina.Ce pot face in aceasta situatie pentru ca au trecut deja 3 luni si jumatate de cand a fost solutionat litigiu.
Buna ziua,
As vrea sa stiu care este procedura pentru deschiderea unui fast food volant. Trebuie sa imi fac un punct de lucru special sau sau e suficient adaugarea unui cod CAEn la actul constitutiv?
Buna seara,
Legea 185/2012 se aplica numai masinilor inmatriculate pana acum sau si inmatricularilor care vor fi facute pana la sfarsitul anului.Am o masina din Italia daca o inmatriculez acum mai trebuie sa platesc taxa?
Va rog sa ma lamuriti si pe mine !
Va multumesc !
Buna ziua ,
Am o nelamurire in legatura cu proiectul de lege care modifica ORDONANŢA DE URGENŢÃ nr. 195 din 12 decembrie 2002 privind circulaţia pe drumurile publice cand intra in vigoare?
Si interdictia de a circula cu o masina cu numere straine mai mult de 90 de zile pe an de cand se aplica? din ianuarie 2013?
Va multumesc!
Buna seara,
In legatura cu inmatricularile in Bulgaria din cate stiu eu sunt multe masini din Romania care au fost inmariculate acolo si circula fara probleme in Romania.Intrebarea mea este se pot face in continuare inmatriculari in Bulgaria? S-a aprobat legea prin care autoturismele cu nr de Bulgaria pot circula doar 90 de zile in Romania?