avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate vladulescuovidiu

Activitate vladulescuovidiu

Bună seara!Întrucât fiica mea a născut un copil al cărui tată nu l-a recunoscut,nepotul îmi poartă numele!O pot obliga pe cale legală pe fiica mea,să schimbe numele copilului?Nu vreau ca acest copil să-mi poarte numele!Ce pot să fac?
Discuție avocat valcea
caut de urgenta avocat in Valcea.proces partaj.trebuie depusa intampinarea si o cerere reconventionala pana la data de 12 aprilie.cine ma poate ajuta?nr tel 00393299494877.chiar whatsup.
Buna ziua!Trebuie sa depun intampinarea in procesul de partaj.Am primit instiintarea in data de 19 martie,deci termenul ar fi 12 aprilie. Locuiesc in Italia si este dificil sa lipsesc de la munca.Intrebarea este daca trebuie sa ma prezint personal,sau o poate depune avocatul meu,care nu il am inca?Am nevoie de un avocat din Valcea,caruia ii pot trimite acte utilizand posta electronica.Ce ma sfatuiti?Procesul va fi greu,sotia declarand casa si terennul,"uitand"de alte bunuri pe care le avea in curte cand eu am plecat la munca in strainatate,cum ar fi un autoturism si utilaje agricole.De asemeni,a declarat ca a contribuit financiar in egala masura,fiind plecata in Italia la munca,fapt total neadevarat. In plus s-a ocupat de cresterea si educarea copiilor,care s-au dovedit needucati,facand doar probleme.Legea ma poate obliga sa o despagubesc sau sa fiu despagubit,atata timp cat eu doresc vinderea imobilului si a terenului???
nu am considerat necesar,intrucat atunci cand m-am insurat casa era deja fàcutà.sunt obligat de lege sà las casa copiilor?

eu m-am càsàtorit acum 20 de ani.insà panà la càsàtorie am cumpàrat teren si am construit casa.dupà aceea au venit si copiii,pe care i-am crescut singur dupà decesul sotiei mele.as dori sà stiu dacà pot vinde acum proprietatea fàrà ca fiii mei sà poatà avea vreo pretentie.mentionez cà in prezent sunt majori.multumesc.
Bunà seara. Am un proces pe rol in Romania,cu termen pe 22 octombrie.Dosar penal,furt calificat.Prejudiciul a fost de 1000 euro,din care am achitat jumàtate. Panà pe 22 octombrie trebuie sà transfer din contul meu in contul pàgubitului diferenta de 500 euro.Pe chitanta cu care am platit prima jumatate din bani este specificat motivul plàtii "jumàtate platà prejudiciu".ce ar trebui sà scriu de data aceasta pentru ca sà se inteleagà cu usurintà cà am plàtit in totalitate prejudiciul acestei persoanei pàgubite ???? MULTUMESC!
Răspuns la discuția Taxe carte de identitate
multumesc!!!!
bunà ziua.as dori sà stiu care sunt taxele in romania pentru schimbarea càrtii de identitate la termen,cat si in regim de urgentà,dar mai ales dupà cate zile obtin cartea de identitate,in ambele cazuri. và multumesc. (intrucat am primit mereu sfaturi bune,continui sà intreb pe acest forum)multumesc.
bunà seara. as dori sà stiu cum ar putea fiul meu sà facà buletinul la 18 ani,dacà nici unul din pàrinti nu este in Romania.ìl poate face singur,cu contractul casei,avand in vedere cà nu a shimbat domiciliul?contractul este la noi,i-ar fi de folos dacà l-as trimite prin fax? mi-ar putea fi de ajutor un frate càruia i-am làsat procurà sà mà reprezinte ìn fata legii,in orice privintà?
bunà ziua tuturor.as dori sa stiu daca,in cazul de neplata a unei amenzi penale,minorul poate fi tras la raspundere (si nu persoana responsabila civilmente).ma puteti làmuri si ce inseamnà : sc/hj/pv nr4453/p/2013.multumesc.