avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate plasttech

Activitate plasttech

buna ziua
am un contract de credit garantat cu ipoteca imobiliara cu easy credit 4 all ifn sa. dupa mai multe restante imobilul a fost scos la licitatie el fiind vandut al a doua licitatie in data de 02,06,2016 cu o suma suficienta pentru acoperirea creditului dar si a onorariului executorului. actul de adjudecare este din data de 3,06,2016 comunicat mie acasa la cateva zile dupa aceea. stiu ca am un termen de 30 de zile sa fac contestatie la actul de adjudecare sau de când s-a facut înregistrarea provizorie in certificatul de carte funciara invocând anumite motive printre care eu as folosi clauzele abuzive ale contractului de credit. credeti ca am vreo sansa sa fac ceva? eu nu sunt de acord nici cu suma datorata si cu atat mai putin cu suma cu care a fost vanduta casa fara sa se tina cont de imbunatatiri dupa un raport facut de un evaluator din exterior cu care de altfel nu m-am vazut niciodata. eu in casa nu ma mai mut...voiam sa o vand oricum si sa le dau banii dar nu am reusit in timpul foarte scurt pana la licitatie.
multumesc
Răspuns la discuția executare silita imobil
multumesc mult!

Buna ziua
Am un contract de credit cu ipoteca imoboliara incheiat cu Easy Credit 4 All ifn Sa. In urma acumularii unor datorii pe fondul cresterii dobanzilor penalizatoare executorul mi-a scos apartamentul la licitatie. Nu s-a vandut din prima dar la a doua licitatie care a avut lic pe 2 iunie 2016 s-a vandut cu o suma care abia abia acopera debitul catre banca. Executorul nu si nici datoriile apartamentului la intretinere si impozite locale. Am aflat ca am 30 de zile sa fac contestatie la executare in instanta pe motivul clauzelor abuzive din contractul de credit sau a subevaluarii imobilului. E adevarat? Sa caut un avocat, mai am vreo sansa?
Multumesc
Buna ziua
Ma aflu in urmatoarea situatie. Am un copil de 1 an si 8 luni si sunt insarcinata, voi naste in a doua jumatate a lunii octombrie2015. Acum sunt in CCC dar in septembrie pe 18, primul copil implineste 2 ani. Pana la nasterea celui de-al doilea raman descoperita. Ce acte imi trebuie pt noul dosar de indemnizatie. Nu ma afecteaza luna aceea intrerupere ca nefiind continuitate si sa nu pot beneficia?
Multumesc
Buna ziua
Avem un srl a carui activitate am incetat-o in decembrie 2014 datorita faptului ca nu mai faceam fata cheltuielilor. La inchidere insa am ramas datori la o parte din clienti cu executarea comenzilor sau restituirea banilor. Pana la acest moment nu am reusit sa ne achitam fata de toti si sunt unii care au mers fie la OPC, fie la Politie fie in Tribunal intrucat detin contract de vanzare cumparare, factura, chitanta. Noi avem intentia sa restituim toti banii insa cu timpul. Intrebarea mea este ce se poate intampla administratorului societatii din punct de vedere legal. Poate fi pedepsit penal pt asa ceva? Sau tine doar de civil. Are politia vreun cadru legal de a il chestiona? Multumesc
multumesc, si unde ma pot adresa? la banca sau la executorul care a facut demersurile? Am inteles ca cei de la banca nu cunosc provenienta sumelor de fiecare data si nu au cum sa faca diferentierea dintre banii din indemnizatie si alte sume care imi pot intra in cont, drept pt care il blocheaza de tot...
Multumesc, inca o data!
Buna ziua
Intrucat nu am mai platit rata la o banca am primit de la un executor judecatoresc cererea de poprire pt toate conturile mele. Eu nu am decat unul in care imi este virata alocatia copilului si indemnizatia de crestere copil. Poate sa imi fie poprit acest venit? sau face parte din seria celor ce nu pot fi executate? Am inteles ca totusi daca se intampla asta pot face o contestatie la poprire...
Multumesc
Buna ziua,
Sotul meu detine un srl si este unic asociat si administrator iar in aleasi timp are si cim de 4 ore. Este o afacere de familie la care il pot ajuta si eu de acum insa eu sunt in concediu de crestere copil si mai am ceva pana la 2 ani. Daca am deveni asociati, eu pot sa il ajut cu activitatea ( comert) fara sa risc ca in cazul unui control sa pierd indemnizatia si sa primim si amenda?
Multumesc.
buna ziua
vreau sa fac un credit cu ipoteca si doresc sa stiu daca in momentul in care voi achita suma datorata mi se va scoate casa de sub ipoteca fara nicio alta problema chiar daca ei vor inchide, de exemplu, sediul din localitate. ce ar trebui sa urmaresc in contractul pe care il voi semna sa fiu sigura ca nu voi regreta ulterior?
multumesc
Buna ziua

Va contactez in legatura cu  un contract de credit incheiat de mama  mea cu { editat ] in anul 2007 pe o perioada de 5 ani. Plata a fost facuta lunar timp  de 2 ani insa incepand cu anul 2009 am primit  notificare acasa ca  datoria noastra a  fost preluata de [editat] IFN dar conditiile de credit raman aceleasi. Ratele s-au platit in continuare pana in 2010 cand din cauza anumitor evenimente s-au intarziat platile. E vb de cateva luni 3-4 rate sa zicem, exact nu mai retin. Intre timp datoria a ajuns la zi. Ne-am straduit pana la sfarsitul lui 2010 sa ajungem cu ratele la zi. In 2011 s-a mai intamplat de asemenea sa intarziem cu plata rateleor insa  nu  extraordinar. Si de aici incep cele 2 probleme si anume:
1. la un moment dat cand am sunat la ei am aflat ca mama mea nu va termina creditul  in 2012 cum ar fi logic conform contractului si undeva mai tarziu doarece fiecare intarziere a dus la prelungirea termenului contractului si implicit la plata unui numar de rate in plus. De  fapt in extrasul de cont primit  in decembrie apare o suma mai mare decat daca as face inmultirea nr de luni pe care le mai avem de platit cu  cunatumul rate. reies vreo 1000 de lei in plus fapt ce explica prelungirea cu inca 7 luni a contractului de credit. Va intreb acest lucru este legal?
2. A doua  problema este aceea ca daca intarzii o luna cu plata ratei cei de la [editat] trimit  notificari la locul  mamei mele de munca prin care este solicitata poprirea din salariu a sumei restante. Mentionez ca am avut si 2  rate restante ceea ce isemna 270 lei eaavand un salariu de 600 de lei. Aceasta suma este mai mare de 30% procentul conform legii aplicabil la popriri. Problema e ca angajatorul mamei mele nu a virat banii care [editat] insa i-a blocat salariul pana s-a prezentat cu chitanta achitarii datoriei. Nu este asta un abuz?
Va rog foarte mult sa ma ajutati. Noi platim in continuare insa  nu mai facem fata mult timp si daca creditul  se va duce pe inca 7 luni e si mai grav. Cum  poate mama mea sa se apere de angajatorul ei care face  ce il taie capul nu ce ii cere legea?

Multumesc mult
Cu respect Elena Turcu Galati