Multam mult dar necesita timp asa ca ptr un onorariu la notar e mai rapid asa eu cred ca e mai bine la notar decat in instanta
si app sotia e deacord sa ia ea un credit card dar e pe numele meu ce sfat imi poti da in acest sens daca la notar se specifica si semneaza ca e de acord sa il ia atunci Banka X va trece datoria pe numele ei ? Multam inca o data de sfat dl avocat
Draga eu unul NU te-as sfatui sa parasesti tara fara acordul celuilalt parinte al copilului deoarece iti face plangere penala ca ai fugit cu copilul .....si nu cred ca vrei sa fii decazuta din drepturi.
Asta este nu ai ce face Legile sunt care sunt asa ca ne supunem acestor legi
eu si sotia am cazut de comun acord la partaj,dar am intrebat la notar si costa prea costisitor deoarece avem atat bunuri comune cat si datorii de aceeai valoare 230 mil
daca declaram numai bunurile fara credit o sa platim platim mai putin?
Atata timp cat Concesiunea terenului cat si Autorizatia de constructie este pe socrului nu prea sunt sanse de a castiga ceva pentru ca in instanta vor aparea documente demonstrative acestea aratand ca atat terenul cat si Autorizatia de constructie sunt pe numele socrului din care reiese ca Propietar este SOCRUL.
Daca cumva ai Documente care atesta ca ai contribuit cu bani la constructia case si anume Facturi Fiscale pe numele tau sunt sanse mici sa iei ceva .Oricum situatia este ff rea si nu cred ca se merita sa te apuci de un Partaj pe care nu te bazezi ca ai castiga ceva, iar daca iti platesti un avocat s-ar putea sa te ruinezi de tot asa ca ai grije ce hotarare iei
Stimate prietene e ff simplu in orice istanta orice bun dobandit in timpul casatoriei se imparte la partaj in mod EGAL Copii doar au drept de folosinta.
La pensia alimentara ptr cresterea copilului se ia in calcul si Norma de hrana ? eu facand dovada ca salariul de incadrare este mai mic fara Norma de Hrana. Aceasta reprezinta echivalentul Bonurilor Alimentare ( eu lucrend in M.Ap.N )